17 Resultaten
 • Quick view

  UAUA Kimono Met Voetjes

  De UAUA Kimono Met Voetjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Verder beschikt de kimono over een handige drukknoopsluiting van boven naar beneden.

  46,-

  36,80

 • Quick view

  UAUA Overal Lang

  De UAUA Overal Lang Oceano 1-3 Mnd is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast beschikt de stijlvolle UAUA overal over voldoende bewegingsvrijheid.

  59,-

  47,20

 • Nieuw!
  Quick view

  UAUA Jurkje Met Ruffle Mouwtjes

  Dit UAUA Jurkje Met Ruffle Mouwtjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Het stijlvolle jurkje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wasbaar in de wasmachine.

  49,-

  39,20

 • Nieuw!
  Quick view

  UAUA Romper Met Ruffle Mouwtjes

  Deze schattige UAUA Romper Met Ruffle Mouwtjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast is de romper wasbaar in de wasmachine en te drogen op lage temperatuur.

  44,-

  35,20

 • Quick view

  UAUA Krabwantjes

  De UAUA Krabwantjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. De stijlvolle krabwantjes zullen ervoor zorgen dat je kindje zichzelf niet kan krabben door scherpe nageltjes.

  12,-

  9,60

 • Nieuw!
  Quick view

  UAUA Romper

  Deze UAUA Romper is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast is de stijlvolle romper verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor in de wasmachine en droger.

  44,-

  35,20

 • Quick view

  UAUA Overal Kort

  De UAUA Overal Kort beschikt over voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast is de overal verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.

  59,-

  47,20

 • Quick view

  UAUA Boxpakje Strik Met Voetjes

  Het UAUA Boxpakje Strik Met Voetjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Verder beschikt het boxpakje over een drukknoopsluiting en is wasbaar in de wasmachine.

  46,-

  36,80

 • Quick view

  UAUA Slofjes

  De UAUA Slofjes is een echte aanvulling op de garderobe van je kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig Pima-katoen, zodat de voetjes van je kindje lekker warm zullen blijven. Wasbaar in de wasmachine.

  27,-

  21,60

 • Quick view

  UAUA Kimono Romper Lange Mouwen

  Deze UAUA Kimono Romper Lange Mouwen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast is het stijlvolle UAUA pakje verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  30,-

  24,-

 • Quick view

  UAUA Onesie Met Knopen

  De UAUA Onesie Met Knopen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Verder is de stijlvolle UAUA onesie met knopen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  44,-

  35,20

 • Quick view

  UAUA Mutsje Met Knopen

  Het UAUA Mutsje Met Knopen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast is het stijlvolle UAUA mutsje verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  22,-

  17,60

 • Quick view

  UAUA Haarband

  De stijlvolle UAUA Haarband is een stijlvol haarbandje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De haarband is verkrijgbaar in neutrale kleuren, zodat het eenvoudig te combineren is met de outfit van je kindje.

  18,-

  14,40

 • Quick view

  UAUA Kimono Set Met Voetjes

  De UAUA Kimono Set Met Voetjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Verder is de stijlvolle Kimono set verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  59,-

  47,20

 • Quick view

  UAUA Basic Boxpakje Met Voetjes

  Het stijlvolle UAUA Basic Boxpakje Met Voetjes is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Het boxpakje beschikt over een handige drukknoopsluiting en omgevouwen handwanten.

  46,-

  36,80

 • Nieuw!
  Quick view

  UAUA Bloomer

  De stijlvolle UAUA Bloomer is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Het broekje is te dragen over een luier heen, zodat de luier niet meer terug te zien is onder een jurkje.

  25,-

  20,-

 • Nieuw!
  Quick view

  UAUA Romper Korte Mouwen

  Deze UAUA Romper Korte Mouwen is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast is de stijlvolle UAUA romper verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

  30,-

  24,-

17 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot