Ubbi

Onder de naam Ubbi vind je unieke kwaliteitsproducten die het leven van ouders een stuk gemakkelijker maken. Ubbi ontwerpt altijd met ouders en kinderen in gedachten. Zij moeten de producten immers gebruiken. Telkens weer komt Ubbi met verrassende ontwerpen.

Lees meer...

Gemakkelijk in gebruik

Ubbi producten maken het verschil in het drukke leven als ouder. In een Ubbi luieremmer past vaak genoeg een standaard vuilniszak. Dat houdt het simpel. Deze sluit je luchtdicht af, waardoor vieze luchtjes niet kunnen ontsnappen.

Bestel online en profiteer

Het Ubbi product in jouw favoriete kleur bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Bestel je nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online, dan krijg jij het product al de volgende dag thuisbezorgd. Dat is alleen mogelijk wanneer het product bij ons op voorraad is. Bij Babypark profiteer je van snelle, gratis verzending én onze Laagste Prijs Garantie!

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak

  Het Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak is erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Laat veel badspeeltjes gemakkelijk even opdrogen in dit afdruipbak en ruim vervolgens het speelgoed eenvoudig op.
  23,95
 • Quick view

  Ubbi Zeester Badspeeltje 3 Stuks

  Met deze Ubbi Zeester Badspeeltje 3 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad! Hierdoor wordt het badderen een feest. De zeesterren worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  15,95
 • Quick view

  Ubbi Knijp En Verwisselbaar Badspeeltje 3 Stuks

  Met deze Ubbi Knijp En Verwisselbaar Badspeeltje 3 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  18,-
 • Quick view

  Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje 4 Stuks

  Met deze Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje 4 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 4 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  14,-
 • Quick view

  Ubbi Wolk En Druppel Badspeelset

  Met de Ubbi Wolk En Druppel Badspeelset kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. De speeltjes worden geleverd per 2 stuks en zijn voorzien van een vrolijk ontwerp.
  15,95
 • Quick view

  Ubbi Boot En Boei

  Met de Ubbi Boot En Boei kan je kindje uren spelen. Zo hoeft je kindje zich niet te vervelen, maar kan het lekker spetteren en spelen in bad. Verder is het badspeeltje geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  15,95
 • Quick view

  Ubbi Vuurtoren Stapelcups

  Met de Ubbi Vuurtoren Stapelcups kan je kindje uren spelen. Zo hoeft je kindje zich niet te vervelen, maar kan het lekker spetteren en spelen in bad. Verder is het badspeeltje geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  15,95
 • Quick view

  Ubbi Biologisch Afbreekbare Zakken Luieremmer 3-Pack

  De Ubbi Biologisch Afbreekbare Zakken Luieremmer 3-Pack zijn geschikt voor verschillende luieremmers, waaronder de Ubbi Luieremmer. De zakken zijn vrij van parfum en gemaakt van 20% gerecycled materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer Metallic Zilver

  Ideale en reukloze Ubbi Luieremmer Metallic Zilver. De Ubbi Luieremmer is makkelijk bedienbaar met één hand, beschikt over een kinderslot. De emmer heeft geen navulcasettes nodig, gebruik gewoon een vuilniszak.
  89,95
 • Quick view

  Ubbi Blanket Buddies

  De Ubbi Blanket Buddies is een echte musthave voor je kleintje om mee te gaan slapen, spelen of voor onderweg!
  29,95
 • Quick view

  Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak Grijs

  Het Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak is erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Laat veel badspeeltjes gemakkelijk even opdrogen in dit afdruipbak en ruim vervolgens het speelgoed eenvoudig op.
  23,95
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer

  De Ubbi luieremmer is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier. Voorzien van een kinderslot, zodat je kindje er niet bij kan.
  70,51
12 Resultaten
Trustpilot