Ubbi

Onder de naam Ubbi vind je unieke kwaliteitsproducten die het leven van ouders een stuk gemakkelijker maken. Ubbi ontwerpt altijd met ouders en kinderen in gedachten. Zij moeten de producten immers gebruiken. Telkens weer komt Ubbi met verrassende ontwerpen.

Lees meer...

Gemakkelijk in gebruik

Ubbi producten maken het verschil in het drukke leven als ouder. In een Ubbi luieremmer past vaak genoeg een standaard vuilniszak. Dat houdt het simpel. Deze sluit je luchtdicht af, waardoor vieze luchtjes niet kunnen ontsnappen.

Bestel online en profiteer

Het Ubbi product in jouw favoriete kleur bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Bestel je nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online, dan krijg jij het product al de volgende dag thuisbezorgd. Dat is alleen mogelijk wanneer het product bij ons op voorraad is. Bij Babypark profiteer je van snelle, gratis verzending én onze Laagste Prijs Garantie!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer

  De Ubbi luieremmer is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier. Voorzien van een kinderslot, zodat je kindje er niet bij kan.
  79,-
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer Metallic

  De Ubbi Luieremmer Metallic is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is voorzien van een kinderslot en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier.
  89,95
 • Quick view

  Ubbi Tweat Snackbox

  Wil je je kindje wat lekker meegeven? Geef het dan mee in een Ubbi Tweat Snackbox. Zo heeft je kindje altijd wat lekkers bij de hand en blijft de lekkernij en schoon en fris. Ook gemakkelijk op te bergen.
  12,95
 • Quick view

  Ubbi Zeester Badspeeltje 3 Stuks

  Met deze Ubbi Zeester Badspeeltje 3 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad! Hierdoor wordt het badderen een feest. De zeesterren worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  12,95
 • Quick view

  Ubbi Dolfijn Badspeeltje

  Maak het in bad doen van je kindje een feestje met het Ubbi Dolfijn Badspeeltje. Lekker spetteren & spelen. Met deze speeltjes heeft je kindje altijd dolle pret. Speeltjes zijn eindeloos te stapelen.
  7,95
 • Quick view

  Ubbi Haai Badspeeltje

  Maak het in bad doen van je kindje een feestje met het Ubbi Haai Badspeeltje. Lekker spetteren & spelen. Met deze speeltjes heeft je kindje altijd dolle pret. Speeltjes zijn eindeloos te stapelen.
  7,95
 • Quick view

  Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak

  Het Ubbi Badspeeltjes Afdruipbak is erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Laat veel badspeeltjes gemakkelijk even opdrogen in dit afdruipbak en ruim vervolgens het speelgoed eenvoudig op.
  19,95
 • Quick view

  Ubbi Wolk En Druppel Badspeelset

  Met de Ubbi Wolk En Druppel Badspeelset kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. De speeltjes worden geleverd per 2 stuks en zijn voorzien van een vrolijk ontwerp.
  12,95
 • Quick view

  Ubbi Foam Badspeelset

  Met deze Ubbi Foam Badspeelset kan je kindje eindeloos spelen in bad. Hierdoor wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 15 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes en vormen.
  9,95
 • Quick view

  Ubbi Knijp En Verwisselbaar Badspeeltje 3 Stuks

  Met deze Ubbi Knijp En Verwisselbaar Badspeeltje 3 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  14,95
 • Quick view

  Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje 4 Stuks

  Met deze Ubbi Verwisselbaar Badspeeltje 4 Stuks kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feest. De speeltjes worden geleverd per 4 stuks en zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.
  10,50
 • Quick view

  Ubbi Badspeeltjes Opruimbak

  Dankzij de Ubbi Badspeeltjes Opruimbak heb je alle badartikelen snel bij de hand. Aanpasbaar aan vrijwel ieder bad en erg fijn om badspeeltjes, shampoo en zeep in op te bergen. Is dat niet handig?!
  19,95
 • Quick view

  Ubbi Blanket Buddies

  De Ubbi Blanket Buddies is een echte musthave voor je kleintje om mee te gaan slapen, spelen of voor onderweg!
  29,95
13 Resultaten