Vadobag

Vadobag is een Nederlands merk van unieke, must-have tassen en rugzakken. Vadobag tassen en rugzakken zien er stijlvol, hip en soms zelfs ludiek en vrolijk uit. De tassen zijn van goede kwaliteit. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van Vadobag. Veel Vadobag tassen en rugzakken zijn tegenwoordig gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Dit scheelt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water.

Lees meer...

Vadobag kinderrugzak

Van Vadobag hebben wij regelmatig kinderrugzakken in ons assortiment. Met afbeeldingen van bekende figuurtjes als Nijntje zien deze rugzakken er heel tof uit. Een Vadobag kinderrugzak is ook heel praktisch in gebruik. Vrijwel elke Vadobag kinderrugzak heeft een groot vak en een klein voorvak. De tas is perfect voor het vervoeren van bijvoorbeeld een beker, lunchpakketje en een extra trui. Je kind kan een Vadobag rugzak bijvoorbeeld gebruiken als schooltas.

Geschiedenis van Vadobag

Inmiddels heeft het bedrijf Vadobag al meer dan 130 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van tassen. Het bedrijf begon als lokale leerlooijerij. Ook toen al maakte Vadobag tassen. Inmiddels is Vadobag tot over de landsgrenzen bekend. Op dit moment is Vadobag gevesigd in Tilburg. De tassen worden ontworpen in de eigen in-house ontwerpstudio en geproduceerd in China. Vadobag heeft een aantal eigen merken, waaronder Kidzroom, Milky Kiss en Skooter. Vadobag kinderrugzakken en andere tassen zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de tas zo snel mogelijk in huis hebt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de Vadobag tas in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit kan alleen als wij de bestelde Vadobag tas op voorraad hebben.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Vadobag Miffy Funny Days Rugzak Beige

  Met de Vadobag Miffy Funny Days Rugzak Beige heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  19,95
 • Quick view

  Vadobag Miffy Funny Days Rugzak Grey

  Met de Vadobag Miffy Funny Days Rugzak Grey heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.
  19,95
2 Resultaten
Trustpilot