Cybex

13 Resultaten
 • Quick view

  VEER Cruiser Bolderkar Grijs / Zwart

  De VEER Cruiser Bolderkar Grijs / Zwart is perfect voor alle terreinen! In de bolderkar is ruimte voor maximaal twee kindjes tot 5 jaar. De kar wordt geleverd inclusief 2 handige bekerhouders en eetblad.

  699,95

  699,-

 • Quick view

  VEER Zonnekap

  Met deze VEER Zonnekap kan je gemakkelijk de look van je VEER Cruiser Bolderkar aanpassen. De zonnekap zorgt ervoor dat je kindje beschermt is tegen regen, zon en wind en kan eenvoudig worden bevestigd.

  59,95

  49,95

 • Quick view

  VEER Verlenging Zonnekap

  De VEER Verlenging Zonnekap is een handige accessoire om de zonnekap van jouw VEER Cruiser Bolderkar mee uit te breiden. Het verlengstuk is eenvoudig te bevestigen en zorgt voor extra schaduw voor je kindje.
  19,95
 • Quick view

  VEER Transporttas Donkergrijs / Zwart

  Met de VEER Transporttas Donkergrijs / Zwart neem je jouw VEER Cruiser Bolderkar moeiteloos mee op reis. De bolderkar kan eenvoudig in de tas worden gedaan en voorkomt dat er vuil en krassen op de kar komt.
  99,95
 • Quick view

  VEER Bekerhouder 2 Stuks

  De VEER Bekerhouder 2 Stuks is een handige accessoire voor jouw VEER Cruiser Bolderkar. In de cupholder kan je eigen fles kwijt of de drinkfles van je kindje. Verder is de bekerhouder eenvoudig te bevestigen.

  29,95

  22,74

 • Quick view

  VEER Autostoel Adapter

  Met de VEER Autostoel Adapter kun je een autostoeltje van Cybex, Maxi-Cosi en Nuna op jouw VEER Cruiser Bolderkar bevestigen. De autostoel is op 4 manieren te bevestigen op het frame met behulp van deze adapters.
  49,95
 • Quick view

  VEER Muskietennet

  Het VEER Muskietennet beschermt je kindje optimaal tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de VEER Cruiser Bolderkar.
  29,95
 • Quick view

  VEER Zitkussen Donkergrijs

  Het VEER Zitkussen Donkergrijs is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot 15 kg. Met het zitkussen zet je je kindje veilig en comfortabel vast in de VEER Cruiser Bolderkar en ben je klaar voor een wandeling.
  89,95
 • Quick view

  VEER Veganistisch Lamsvacht Stoelinzet

  Met de VEER Veganistisch Lamsvacht Stoelinzet blijft je kindje heerlijk warm in de VEER Cruiser Bolderkar. De zachte stoelinzet is voorzien van handige gordelopeningen en kan worden gewassen in de wasmachine.
  89,95
 • Quick view

  VEER Inlegmatras Voor Baby

  Dankzij de VEER Inlegmatras Voor Baby geniet je pasgeboren kindje optimaal van een heerlijke wandeling. De inleg is geschikt voor in de VEER Cruiser Bolderkar en zorgt voor de juiste ondersteuning voor het lichaam.
  99,95
 • Quick view

  VEER Regenhoes Donkergrijs/ Zwart

  De VEER Regenhoes Donkergrijs/ Zwart is dé accessoire voor jouw VEER Cruiser Bolderkar om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen.
  99,95
 • Quick view

  VEER Zijpaneel

  Met het VEER Zijpaneel tover je jouw VEER Cruiser Bolderkar om tot een echte eye-catcher! Je kunt de panelen eenvoudig bevestigen op de kar en moeiteloos reinigen door deze na gebruik af te spoelen met water.

  59,95

  56,95

 • Quick view

  VEER Bagagemand

  Deze VEER Bagagemand is de perfecte aanvulling op jouw VEER Cruiser bolderkar! Met de mand zorgt ervoor dat je in de kar meer ruimte overhoudt als je op pad gaat met het hele gezin en is eenvoudig te bevestigen.
  79,95
13 Resultaten
Trustpilot