Vellux

Als je het woord of merk Vellux ziet, dan denk je meteen aan de meest veilige dekens die er zijn voor je baby. Ze laten namelijk veel lucht door en het zorgt voor een goede vochtregulatie. Daarnaast zijn ze helemaal niet zwaar, zodat er geen extra gewicht komt op je kindje. Het kan zo veilig slapen, ook omdat het hypoallergeen is. De dekens van Vellux zijn niet alleen goed voor je baby, maar ze zijn ook gemakkelijk om te wassen en ze kunnen in de droogtrommel. Nog een reden om voor dit merk te kiezen dus.

Lees meer...

Wil je de dekens van Vellux kopen, doe dit dan bij Babypark

Vellux is in de webshop van Babypark verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. In de webshop vind je meer informatie, bijvoorbeeld of de dekens van Vellux in de aanbieding zijn. Heb jij een goede deken van Vellux in de online shop van Babypark gezien, dan profiteer je van veel voordelen. Bestellen doe je namelijk vanuit huis, en wij zorgen er voor dat de deken naar je toekomt!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Vellux Enkele Deken Soft Grey

  Onder de Vellux Enkele Deken Soft Grey slaapt je kindje veilig. De deken heeft een grote luchtdoorlaatbaarheid en goede vochtregulatie waardoor warmtestuwing voorkomen wordt.
  19,95
 • Quick view

  Vellux Enkele Deken Katoen Grijs 60 x 80 cm

  Deze deken van Vellux werkt tegen warmtekracht en reageert op lichaamswarmte. De deken is lekker zacht en bevat geen schadelijke stoffen.

  39,95
 • Quick view

  Vellux Dubbele Deken Soft Grey

  De Vellux Dubbele Deken Soft Grey is de meest geteste en gecontroleerde deken binnen Europa. De dubbele deken bestaat uit een dun en een dik exemplaar.
  54,95
3 Resultaten