Ventilair

In de webshop van Ventilair koop je matrasbeschermers en hoeslakens. Dit bedtextiel is van uitstekende kwaliteit en de matrasbeschermers zijn gemaakt volgens het honingraat systeem. De matrasbeschermer houdt bacteriën en allergenen tegen. Ook de hoeslakens hebben een honingraatsysteem in de stof. Dit laat namelijk de lucht goed door. Dit bevordert een goede ventilatie van het bedtextiel. Ook bij andere topmerken hier op Babypark vind je kwaliteitstextiel. Bekijk hiertoe ons assortiment artikelen. Bekijk nu de Ventilair aanbieding.

Lees meer...

Hoeslakens van kwaliteit in de Ventilair online shop

Hoeslakens van Ventilair mogen er zijn. Deze goed ventilerende lakens zijn prettig voor de huid van je kind. Je kind kan er optimaal op slapen. Bekijk ook de andere webshops en de kinderartikelen van onze overige kwaliteitsmerken hier in onze webwinkel Babypark. Je kunt op Babypark dag en nacht online bestellen. Dus kom vannacht gerust hoeslakens van Ventilair kopen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ventilair Matrasbeschermer 40 x 80 cm

    De Ventilair Matrasbeschermer 40 x 80 cm is een matrasbeschermer die voorzien is van het bekende honingraat systeem. De Ventilair matrasbeschermer houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen.
    34,99
1 Resultaten
Trustpilot