Vingino

Vingino is een Nederlands kinderkledingmerk van “streetwise” jeans en andere kleding. Vingino kleding heeft altijd een relaxte look. Tegelijkertijd straalt Vingino kleding ook kwaliteit uit. Van het merk Vingino verkopen wij onder meer rompertjes, shirtjes, jurkjes en stoere jeans voor de allerkleinsten. Verder hebben wij meestal ook Vingino mutsjes en haaraccessoires in ons assortiment. Baby haarbandjes van Vingino passen vaak heel goed bij Vingino babykleertjes. De baby haarbandjes van Vingino zijn bijvoorbeeld van dezelfde stoffen gemaakt als Vingino babyjurkjes.

Lees meer...

Vintage, Italiaanse look

Het doel van de ontwerpers is dat kinderen zich in Vingino kleding cool en zelfverzekerd voelen. Vingino babykleertjes zijn beïnvloed door Italiaanse trends en zijn vaak ook geïnspireerd door vintage ontwerpen. Zo was de allereerste spijkerbroek van Vingino geïnspireerd door een vintage jeans uit de Italiaanse stad Napels.

Duurzaam en biologisch

Vingino rompertjes en andere kleertjes blijven lang mooi. De ontwerpers nemen alleen genoegen met het allerbeste. Ze zoeken altijd stoffen uit die van goede kwaliteit zijn en ook goed zijn voor het milieu. Meestal gaat het om biologische of gerecyclede materialen. De ontwerpers geloven dat ze daadwerkelijk het verschil kunnen maken in de strijd tegen klimaatverandering en milieuvervuiling. Het productieproces gebeurt zo duurzaam mogelijk met zo min mogelijk energieverbruik. Zo probeert het team van Vingino ervoor te zorgen dat de impact op het milieu zo klein mogelijk is. Vingino babykleertjes zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor Vingino babykleding en accessoires. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde Vingino babykleding in de meeste gevallen meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde Vingino babykleding bij ons op voorraad is.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vingino Vince Mutsje Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Vince Mutsje Dark Blue is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  9,99
 • Quick view

  Vingino Vanjy Mutsje Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Vanjy Mutsje Dark Blue is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  9,99
 • Quick view

  Vingino Vanjy Mutsje Anthracite Grey

  Het Vingino Vanjy Mutsje Anthracite Grey is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  9,99
 • Quick view

  Vingino Vanjy Mutsje

  Het stijlvolle Vingino Vanjy Mutsje is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm voor je kindje.
  9,99
 • Quick view

  Vingino Puck Romper Blush

  De stijlvolle Vingino Puck Romper Blush is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de romper zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Peri Overslagromper Anthracite Grey

  Deze stijlvolle Vingino Peri Overslagromper Anthracite Grey is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Peri Overslagromper

  Deze stijlvolle Vingino Peri Overslagromper is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Jille T-Shirt Lange Mouwen Off White

  Het stijlvolle Vingino Jille T-Shirt Lange Mouwen Off White mag niet ontbreken in de garderobe van je kindje. Het schattige T-shirt is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Jess T-Shirt Lange Mouwen

  Het stijlvolle Vingino Jess T-Shirt Lange Mouwen is een basis T-shirt die niet in de garderobe van je kindje mag ontbreken. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Benito Spijkerbroekje Blue Vintage

  Het Vingino Benito Spijkerbroekje Blue Vintage is zacht en comfortabel. Het broekje heeft een elastische tailleband waarmee het broekje op de juiste plaats blijft zitten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 29,99

  Special Price 20,99

 • Quick view

  Vingino Sky Broekje

  Het Vingino Sky Broekje, voorzien van stretch stof, is zacht en comfortabel. Het broekje heeft een elastische tailleband waarmee het broekje op de juiste plaats blijft zitten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Jess T-Shirt Lange Mouwen Blue Stripe

  Het Vingino Jess T-Shirt Lange Mouwen Blue Stripe is een handig basis T-shirt die niet in de van je kindje garderobe mag ontbreken. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Osti Vest Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Olina Vest Light Pink is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  34,99

  28,90

 • Quick view

  Vingino Osti Vest Blush

  Het stijlvolle Vingino Osti Vest Blush is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,99
 • Quick view

  Vingino Jille T-Shirt Lange Mouwen Dark Blue

  Het Vingino Jille T-Shirt Lange Mouwen Dark Blue is een handig basis T-shirt die niet in de van je kindje garderobe mag ontbreken. Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Orion Vest Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Orion Vest Dark Blue is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Vingino Samma Broekje Dark Blue

  Het stijlvolle Vingino Samma Broekje Dark Blue, voorzien van stretch stof, is zacht en comfortabel. Het broekje beschikt over een elastische tailleband waarmee het broekje op de juiste plaats blijft zitten.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Samma Broekje Blue Stripe

  Het stijlvolle Vingino Samma Broekje Blue Stripe, voorzien van stretch stof, is zacht en comfortabel. Het broekje beschikt over een elastische tailleband waarmee het broekje op de juiste plaats blijft zitten.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Samma Broekje Anthracite Grey

  Het Vingino Samma Broekje Anthracite Grey, voorzien van stretch stof, is zacht en comfortabel. Het broekje beschikt over een elastische tailleband waarmee het broekje op de juiste plaats blijft zitten.
  14,99
 • Quick view

  Vingino Puck Romper Dark Blue

  De stijlvolle Vingino Puck Romper Dark Blue is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de romper zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Olina Vest Light Pink

  Het stijlvolle Vingino Olina Vest Light Pink is een leuk vestje dat je eindeloos kunt combineren met andere items. Het vestje zit comfortabel dankzij de perfecte pasvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,99

  Special Price 24,49

 • Quick view

  Vingino Jille T-Shirt Lange Mouwen Blush

  Het schattige Vingino Jille T-Shirt Lange Mouwen Blush is een handig basisshirt die niet in de garderobe van je kindje mag ontbreken. Het T-Shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht aanvoelt.
  12,99
 • Quick view

  Vingino Pelle Overslagromper Dark Blue Melange

  De stijlvolle Vingino Pelle Overslagromper Dark Blue Melange is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,99
 • Quick view

  Vingino Vanjy Mutsje Blue Stripe

  Het stijlvolle Vingino Vanjy Mutsje Blue Stripe is een echte musthave voor je kindje! Het schattige en comfortabele mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  9,99
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot