Volare

Volare

Maak je kind blij met een veilige en stoere Volare kinderfiets. Gaat je kind voor het eerst fietsen? Dan is een Volare fiets met zijwielen ideaal. Sommige Voltare fietsen hebben extra details die het fietsen nóg leuker maken, zoals een voordrager.

Lees meer...

Veilig en stabiel

Niet alleen de zijwieltjes, maar ook de extra brede banden van veel Volare fietsen zijn bedacht met dit doel voor ogen: zoveel mogelijk stabiliteit. Voor beginnende fietsers is het een fijn idee als ze zo stabiel mogelijk op de fiets zitten. Veel Volare kinderfietsen zijn uitgevoerd met zowel een handrem als een terugtraprem. Je kind kan dan zelf beslissen welke rem het gebruikt.

Eigen ontwerp

Volare is een echt Nederlands bedrijf. Het is gevestigd in Volendam. Alle fietsen zijn volledig door Volare ontworpen, van schroefje tot eindproduct. Dat maakt deze fietsen natuurlijk extra bijzonder. Bestel vandaag nog een mooie Volare fiets voor je kind online via Babypark.nl! Welk model is jouw favoriet?

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Volare Meisjesfiets 20 inch Licht Blauw

  Met de Volare Meisjesfiets 20 inch Licht Blauw kan je kindje zelfstandig in de tuin, op straat of naar school fietsen! Het stijlvolle fietsje beschikt over een comfortabele zadel, fietsbel, zachte handvatten.
  259,95
 • Quick view

  Volare Rito Driewieler

  Door middel van deze prachtige en luxe Volare Rito Driewieler maakt je kindje kennis met het fietsen en wordt de overstap naar de echte fiets minder groot. De fiets is veilig en beschikt over een verstelbare duwstang.
  89,-
2 Resultaten