Vtech

Vtech combineert techniek met plezier en leren en verpakt dit in een vrolijk, gebruiksvriendelijk jasje. Leuke eendjes, olifantjes en andere dieren passeren de revue in de collectie van Vtech, maar ook bekende Disney figuren, zoals de altijd vriendelijke Winnie de Poeh siert menig speelgoed van Vtech.

Lees meer...

Voor de ontwikkeling van je kindje

Het bijzondere van dit speelgoed is dat ze allemaal een educatief karakter hebben. Het helpt je kindje bij de ontwikkeling van taal, het herkennen van letters, vormen en cijfers en het ontwikkelen van de fijne motoriek. Spelen met speelgoed van Vtech is dus leuk en leerzaam tegelijkertijd. Speel bijvoorbeeld samen en ontdek de wereld van Vtech. Een ruim assortiment Vtech speelgoed vind je op Babypark.nl in de Vtech online shop.

Vtech webshop

De allerleukste Vtech speeltjes vind je in de Vtech webshop op Babypark.nl tegen scherpe prijzen en soms nog goedkoper dankzij een speciale Vtech aanbieding. Ben je op zoek naar verantwoord speelgoed dan kun je het beste speelgoed van Vtech kopen. Uren speelplezier gegarandeerd!

Lees minder...
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vtech Magisch Droomnijlpaard Baby Projector

  De Vtech Magisch Droomnijlpaard Baby Projector is een echte must-have! Laat je kindje genieten van de geprojecteerde sterretjes op het plafond en verschillende liedjes, melodietjes, natuurgeluiden en lieve babyverhaaltjes.
  32,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Brent Brandweerwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Brent Brandweerwagen zorgt voor uren plezier. Laat de brandweerwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.
  10,95
 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes

  Deze Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes zorgen voor veel speel- en spetterplezier in bad. De walvis kan drijven, rondrijden en maakt leuke geluidjes. De zeevriendjes kunnen water spuiten.
  16,95
 • Quick view

  Vtech Bijtring Nijlpaard

  De Vtech Bijtring Nijlpaard is een vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtring kalmeert en troost je kindje bij het doorkomen van tandjes. Geschikt van 0 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  13,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Kai Kiepwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Kai Kiepwagen zorgt voor uren plezier. Laat de kiepwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.
  10,95
 • Quick view

  Vtech Twiet Twiet Rammelaar

  De Vtech Twiet Twiet rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  13,95
 • Quick view

  Vtech Dieren Draaibal

  Met de Vtech dieren draaibal laat je de kleine lekker rollen en dollen. Goed voor de grove motoriek en het leert vormen, cijfers en dieren.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Muziekschooltje

  Vtech Muziekschooltje met dieren, dierengeluiden en muziekinstrumenten. Goed voor de fijne motoriek en het visuele bewustzijn van de kleine.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer

  De Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer zorgt voor veel leesplezier. Druk op de toetsen en geniet van de vrolijke zinnetjes, geluiden, liedjes en melodietjes. Het boekje is geschikt vanaf 6 tot 36 maanden.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Speelmat

  Op deze Vtech Dierenvriendjes Speelmat ligt je kindje lekker zacht en kan het heerlijk spelen. Door te spelen maakt je kindje kennis met verschillende kleuren, vormen en dieren.
  54,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Politieauto

  Laat je kindje met deze Vtech Toet Toet Politieauto alle boeven vangen! De auto beschikt over verschillende toetsen en heeft vrolijke melodietjes en liedjes. De muziek wordt automatisch uitgeschakeld.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Tractor En Dierenkar

  De Vtech Zoef Zoef Dieren tractor en dierenkar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Neem Guusje geit en haar kleintje overal mee naartoe met de tractor. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  26,95
 • Quick view

  Vtech Magisch Droompopje

  Met dit Vtech Magische Droompopje is je kindje nog sneller in dromenland. Op de verstelbare tijdsklok geef je aan hoelang je muziek af laat spelen. Geschikt van 0 tot 36 maanden en werkt op batterijen.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Hondenhok

  Het Vtech Zoef Zoef Dieren hondenhok is een vrolijk speeltje voor je kindje en wordt geleverd inclusief Hero hond. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Vormen Trommel

  De Vtech vormen trommel is een vrolijk speeltje voor je kindje. Je kindje kan zo kennismaken met dieren, vormen en cijfers met behulp van de 5 vormpjes. Geschikt van 12 tot 36 maanden.
  16,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Co Stuntshow

  Met de Vtech Toet Toet Auto's Press & Co Stuntshow kan je kindje genieten van gave stunts en vrolijke muziek. De Press & Co stuntshow kan verbonden worden met andere speelsets van Toet Toet Auto's.
  32,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Avonturenpaden

  De Vtech Zoef Zoef Dieren avonturenpaden zal je kindje zich uren kunnen vermaken. Avonturenpaden wordt geleverd inclusief schommel en 2 accessoires. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vriendjes Magische Eenhoorn

  De Vtech Vrolijke Vriendjes Magische Eenhoorn is een vrolijk speeltje waarmee je kindje veel plezier beleeft. Femke Fee en haar eenhoorn vriendje Twinkel zorgen voor veel speelplezier.
  39,95
 • Quick view

  Vtech Swing en Speel Aap

  Met de vrolijke Vtech Swing en Speel Aap kan je het leuke 'pak me dan' spelletje spelen. De aap rent weg wanneer je kindje in de buurt komt. Ook kan je kindje genieten van de verschillende muziekstijlen.
  42,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig

  De Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig kan gebruikt worden als een gewone vrachtvliegtuig maar kan ook getransformeerd worden naar een lanceerbaan. Je kindje kan zich uren vermaken!
  26,95
 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland

  Het Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland is een vrolijk speeltje voor in bad. Dit avontureneiland bestaat uit vrolijke kleuren en zorgt voor veel spetterplezier. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Ruud RC Raceauto

  De Vtech Toet Toet Auto's Ruud RC Raceauto is een snelle auto waarmee je kindje veel plezier beleeft. De raceauto bestuur je met de afstandsbediening beschikt over magische sensors.
  22,95
 • Quick view

  Vtech Rol En Dol Dalmatiër

  Met de vrolijke Vtech Rol En Dol Dalmatiër vermaakt je kindje zich uren. Samen worden ze de beste vriendjes! De hond beweegt met je kindje mee en speelt ondertussen leuke muziek af.
  18,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Karin Koe En Kalfje

  De Vtech Zoef Zoef Dieren Karin koe en haar kalfje is een leuk en vrolijk speeltje voor je kindje. Karin koe is geschikt van 1 tot 5 jaar en uitbreidbaar met de serie Zoef Zoef Dieren.
  12,95
46 Resultaten
 1. 1
 2. 2