Vtech

Vtech combineert techniek met plezier en leren en verpakt dit in een vrolijk, gebruiksvriendelijk jasje. Leuke eendjes, olifantjes en andere dieren passeren de revue in de collectie van Vtech, maar ook bekende Disney figuren, zoals de altijd vriendelijke Winnie de Poeh siert menig speelgoed van Vtech.

Lees meer...

Voor de ontwikkeling van je kindje

Het bijzondere van dit speelgoed is dat ze allemaal een educatief karakter hebben. Het helpt je kindje bij de ontwikkeling van taal, het herkennen van letters, vormen en cijfers en het ontwikkelen van de fijne motoriek. Spelen met speelgoed van Vtech is dus leuk en leerzaam tegelijkertijd. Speel bijvoorbeeld samen en ontdek de wereld van Vtech. Een ruim assortiment Vtech speelgoed vind je op Babypark.nl in de Vtech online shop.

Vtech webshop

De allerleukste Vtech speeltjes vind je in de Vtech webshop op Babypark.nl tegen scherpe prijzen en soms nog goedkoper dankzij een speciale Vtech aanbieding. Ben je op zoek naar verantwoord speelgoed dan kun je het beste speelgoed van Vtech kopen. Uren speelplezier gegarandeerd!

Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Hondenhok

  Het Vtech Zoef Zoef Dieren hondenhok is een vrolijk speeltje voor je kindje en wordt geleverd inclusief Hero hond. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer kan je kindje puin en stenen opruimen. Boris de bulldozer is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Boek kan je kindje op een speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol weetjes en geluiden van dieren en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.
  24,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes Boek

  Met het Vtech Mijn Eerste 100 Woordjes kan je kindje op een leuke en speelse manier zijn of haar woordenschat vergroten. Het boek zit vol grappige weetjes en geluiden en is geschikt vanaf 1,5 tot 4 jaar.
  24,95
 • Quick view

  Vtech Dieren Draaibal Roze

  Met de Vtech dieren draaibal laat je jouw kindje achter de bal aan rollen en dollen. De draaibal is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over vormen, kleuren en cijfers dat goed is voor de grove motoriek van je kindje.
  21,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Peter Politie kan je kindje de boeven gaan vangen. Peter de politie is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen

  De Vtech Toet Toet Auto's Press & Go Lodge Brandweerwagen zorgt voor uren plezier. Laat de brandweerwagen los om het te laten rijden en geniet van de vrolijke liedjes, melodietjes en geluidseffecten.
  11,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig

  De Vtech Toet Toet Auto's 2-in-1 Vrachtvliegtuig kan gebruikt worden als een gewone vrachtvliegtuig maar kan ook getransformeerd worden naar een lanceerbaan. Je kindje kan zich uren vermaken!
  26,95
 • Quick view

  Vtech Mijn Eerste Stuurtje

  Met dit Vtech Mijn Eerste Stuurtje zal je kindje zich prima vermaken. Het kleurrijke stuurtje is uitgerust met 3 speelstanden en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt van 12 tot 36 maanden.
  22,95
 • Quick view

  Vtech Bijtring Nijlpaard

  De Vtech Bijtring Nijlpaard is een vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtring kalmeert en troost je kindje bij het doorkomen van tandjes. Geschikt van 0 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  14,95
 • Quick view

  Vtech Twiet Twiet Rammelaar

  De Vtech Twiet Twiet rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 24 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  14,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren - Avonturenpaden

  De Vtech Zoef Zoef Dieren avonturenpaden zal je kindje zich uren kunnen vermaken. Avonturenpaden wordt geleverd inclusief schommel en 2 accessoires. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel

  Met het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel kan je kindje zich urenlang vermaken met al de activiteiten en geluiden. Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  54,95

  44,95

 • Quick view

  Vtech Ballenpret Zeehondje

  Met het Vtech Ballenpret Zeehondje kan je kindje zich urenlang vermaken. Het zeehondje heeft 15 verschillende melodietjes en 3 liedjes. Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  31,95

  29,95

 • Quick view

  Vtech Zoomizooz Duikel & Draai Waterpark

  Met het Vtech Zoomizooz Duikel & Draai Waterpark kan je kindje zich urenlang vermaken. Het waterpark wordt geleverd met 3 schattige ZoomiZooz diertjes en is Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar.
  39,95
 • Quick view

  Vtech Rupsje Rammelaar

  De Vtech Rupsje Rammelaar is een vrolijk speeltje voor je kindje. Schud de rammelaar heen en weer om vrolijke geluiden te horen. Geschikt van 3 tot 36 maanden en beschikt over een automatische uitschakeling.
  10,95
 • Quick view

  Vtech Speelpret Olifantje

  Met de vrolijke Vtech Speelpret Olifantje kan je kindje zichzelf urenlang vermaken. Het olifantje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Garage

  Met de Vtech Toet Toet Auto's Garage kan je kindje urenlang spelen en leren. Het speelset is voorzien van 9 magische sensors, 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
  49,95
 • Quick view

  Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

  Het Vtech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle is een vrolijk speeltje voor je kindje en wordt geleverd met 7 schattige diertjes. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.
  49,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Auto's Stijn Stoomtrein

  Met deze Vtech Toet Toet Auto's Stijn Stoomtrein kan je kindje heerlijk op avontuur gaan. Stijn de stoomtrein is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van grappige geluidjes. Geschikt van 1 - 5 jaar.
  8,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Politieauto

  Laat je kindje met deze Vtech Toet Toet Politieauto alle boeven vangen! De auto beschikt over verschillende toetsen en heeft vrolijke melodietjes en liedjes. De muziek wordt automatisch uitgeschakeld.
  19,95
 • Quick view

  Vtech Schep & Leer IJscokar

  Met de Vtech Schep & Leer IJscokar kan je kindje uren spelen! Met behulp van de 6 bestelkaarten maakt je kindje kennis met verschillende cijfers, kleuren, smaakjes en dieren.

  59,95

  54,99

 • Quick view

  Vtech Dieren Draaibal

  Met de Vtech dieren draaibal laat je de kleine lekker rollen en dollen. Goed voor de grove motoriek en het leert vormen, cijfers en dieren.

  21,95

  19,99

 • Quick view

  Vtech Kruip En Leer Baby Beer

  De Vtech kruip en leer baby beer is een schattige knuffel voor je kindje. Laat de beer samen met je kindje kruipen, spelen en leren op de grond. Geschikt van 9 tot 36 maanden en beschikt over verschillende liedjes.
  34,95
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2