We Made Me

We Made Me is gespecialiseerd in het maken van babydragers. Draag je kindje in een doek of in een draagzak, op je rug of op je buik, met een We Made Me babydrager. Baby’s vinden het vaak heerlijk om lekker dicht tegen je aan te liggen. Ook voor jezelf is het prettig. Je hebt je kindje bij je en je hebt beide handen vrij.

Lees meer...

Meerdere posities

Met behulp van de handige clips maak je een We Made Me draagzak heel gemakkelijk vast. Bij de meeste draagzakken kies je zelf hoe je je kindje draagt, op je rug of op je buik, van je toe of van je af. Wat de juiste positie is, hangt onder meer af van de leeftijd van je kindje. Direct na de geboorte draag je je kindje op de buik met het gezicht naar je toe. Als je kindje oud genoeg is om het hoofd zelf overeind te houden, is van je af dragen ook mogelijk.

Verschillende leeftijden

Veel draagzakken gebruik je al meteen na de geboorte. Met sommige draagzakken van We Made Me draag je je kindje zelfs totdat het drie jaar oud is. Lees voor meer informatie de uitgebreide productteksten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    We Made Me Pao Papoose ™ Draagzak

    De Pao Papoose™ Draagzak biedt comfort aan zowel jou als je kindje van 5,5-15 kg. Je kindje wordt goed ondersteunt en de draagzak is voorzien van gevoerde schouderbanden en een gewatteerde tailleband.
    109,-
1 Resultaten