Wheelybug

Met een Wheelybug loopwagen doe je je kindje veel plezier. De Wheelybug is voorzien van vier zwenkwieltjes. Dat betekent dat de loopwagentjes van links naar rechts en van voor naar achter bewegen. Eén klein duwtje en de Wheelybug komt al in beweging. Super leuk voor kleine, ontdekkende kinderen vanaf 1 jaar! Als kinderen beginnen met lopen zullen ze zich al snel op de Wheelybug voort gaan bewegen. Ze kunnen op de Wheelybug klauteren om het speelgoed zo echt als loopwagen te gaan gebruiken.

Lees meer...

Wheelybug in verschillende uitvoeringen

Op deze pagina tref je ons assortiment met verschillende uitvoeringen van de Wheelybug. De loopwagens zijn gemaakt van zacht kunstleer wat prettig aanvoelt voor je kindje. Bovendien kun je de Wheelybug eenvoudig schoonmaken. De vrolijke uitvoeringen van Wheelybug vallen bij ieder kind in de smaak. Een Wheelybug loopwagen is dan ook het perfecte cadeau voor een eerste verjaardag!

Wheelybug online bestellen

Via deze pagina kun je jouw favoriete Wheelybug eenvoudig online bestellen. Als het gekozen model op voorraad is en je op een werkdag voor 20 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog ons magazijn verlaat. Bij Babypark profiteer je altijd van onze laagste prijsgarantie. Zie je het product elders goedkoper? Laat het ons weten, dan betalen wij je het verschil terug. Bovendien worden alle bestellingen vanaf 20 euro gratis door ons verzonden.   

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Wheelybug Biggetje Loopwagen Small

  De Wheelybug Biggetje Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  74,95

  69,90

 • Quick view

  Wheelybug Tijger Loopwagen Small

  De Wheelybug Tijger Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  74,95

  69,90

 • Quick view

  Wheelybug Bij Loopwagen Small

  De Wheelybug Bij Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke Wheelybug loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  74,95

  69,90

3 Resultaten
Trustpilot