Witlof for Kids

Witlof for kids

Witlof for kids maakt het leven met je kindje gemakkelijker en een beetje sprankelender. Witlof for kids luistert naar wat ouders en verzorgers willen voor hun kindje. Vervolgens vertaalt zij dit door naar functionele producten en verrassende designs. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Veilig en comfortabel

Alle producten van Witlof for kids zijn zo veilig en comfortabel mogelijk. Dan hoef jij je daar niet meer mee bezig te houden. Ouders en verzorgers van nu hebben het vaak al druk genoeg. Witlof for kids neemt hen graag wat werk en zorg uit handen. Over elk detail van de producten is nagedacht. De huid van je kindje is heel kwetsbaar en verdient dan ook de juiste bescherming. Witlof for kids maakt uitsluitend gebruik van stoffen die vrij zijn van materiaal dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van je kindje.

Goed voor het milieu

Witlof for kids streeft naar een minimale belasting van het milieu. Niet alleen de producten van Witlof for kids, maar ook het verpakkingsmateriaal, bevat zo min mogelijk stoffen die slecht zijn voor het milieu.

Lees minder...
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Witlof For Kids Ombre Ledikantdeken

  Onder deze Witlof For Kids Ombre Ledikantdeken kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  69,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Boxkleed Sweet Honey

  Dit Witlof For Kids Sparkle Boxkleed Sweet Honey een echte eyecatcher in de box van je kindje. Het zachte boxkleed kan ook als speelkleed worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantlaken 110 x 135 cm

  Onder dit Witlof For Kids Tuck-Inn ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in een 60x120cm ledikant liggen. Het laken is voorzien van elastiek in de hoeken aan 1 kant en je kindje kan het laken niet los trappen tijdens de slaap.
  31,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken Sweet Honey 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken Sweet Honey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Ledikantdeken

  Onder deze Witlof for kids Tuck-Inn ledikantdeken kan je kindje ontspannen liggen en genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  74,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Fly High Hydrofiele Doek Dusty Blue

  Deze prachtige Witlof For Kids Fly High Hydrofiele Doek Dusty Blue is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  19,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het hoeslaken Little Lof Misty Pink van Witlof For Kids is een zacht hoeslaken voor een ledikant. Het heeft een hippe zachtroze print en past heel eenvoudig om een 60 x 120 cm matrasje.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Moon Overtrek Zwart / Wit 140 x 200 cm

  Onder dit Witlof For Kids dekbedovertrek zal je kindje veilig en comfortabel in een ledikant liggen. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  88,95
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3