Witlof for Kids

Witlof for kids

Witlof for kids maakt het leven met je kindje gemakkelijker en een beetje sprankelender. Witlof for kids luistert naar wat ouders en verzorgers willen voor hun kindje. Vervolgens vertaalt zij dit door naar functionele producten en verrassende designs. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Veilig en comfortabel

Alle producten van Witlof for kids zijn zo veilig en comfortabel mogelijk. Dan hoef jij je daar niet meer mee bezig te houden. Ouders en verzorgers van nu hebben het vaak al druk genoeg. Witlof for kids neemt hen graag wat werk en zorg uit handen. Over elk detail van de producten is nagedacht. De huid van je kindje is heel kwetsbaar en verdient dan ook de juiste bescherming. Witlof for kids maakt uitsluitend gebruik van stoffen die vrij zijn van materiaal dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van je kindje.

Goed voor het milieu

Witlof for kids streeft naar een minimale belasting van het milieu. Niet alleen de producten van Witlof for kids, maar ook het verpakkingsmateriaal, bevat zo min mogelijk stoffen die slecht zijn voor het milieu.

Lees minder...
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Hydrofiele Doek Misty Pink

  Deze prachtige Witlof For Kids Little Lof Hydrofiele Doek Misty Pink is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.
  19,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Ombre Ledikantdeken

  Onder deze Witlof For Kids Ombre Ledikantdeken kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  69,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantlaken 110 x 135 cm

  Onder dit Witlof For Kids Tuck-Inn ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in een 60x120cm ledikant liggen. Het laken is voorzien van elastiek in de hoeken aan 1 kant en je kindje kan het laken niet los trappen tijdens de slaap.
  31,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Ledikantdeken Warm Grey

  Onder deze Witlof For Kids Beleaf Ledikantdeken Warm Grey kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  74,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken Warm Grey 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken Warm Grey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van schadelijke stoffen.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Fly High Badcape Dusty Blue / Wit

  De Witlof For Kids Fly High Badcape Dusty Blue / Wit zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Wieglaken 40 x 80 cm

  Het Witlof For Kids wieglaken is een zacht katoenen laken geschikt voor een wieg van 40 x 80 cm. Het elastiek in de hoeken voorkomt plooien en zorgt ervoor dat het laken strak om het matrasje zit. Daarnaast is het te gebruiken voor in de kinderwagen.
  26,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Moon Hoeslaken 60 x 120 cm Zwart / Wit

  Het Witlof For Kids hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en sluit nauw aan om het matras.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Fly High Speendoekje Dusty Blue

  Een handig Witlof For Kids speendoekje waarmee je kindje kan knuffelen en de speen aan vast kan maken. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en de speen is eenvoudig vast te maken aan de lus.
  14,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het hoeslaken Little Lof Misty Pink van Witlof For Kids is een zacht hoeslaken voor een ledikant. Het heeft een hippe zachtroze print en past heel eenvoudig om een 60 x 120 cm matrasje.
  29,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Waskussenhoes Sweet Honey

  Dit Witlof For Kids Sparkle Waskussenhoes Sweet Honey heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  35,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Badcape Sweet Honey

  De Witlof For Kids Sparkle Badcape Sweet Honey zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3