Witlof for Kids

54 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 • Quick view Witlof For Kids Little Lof Hoeslaken 60 x 120 cm

  Witlof For Kids Little Lof Hoeslaken 60 x 120 cm

  Uit voorraad leverbaar
  29,95
54 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

Witlof for kids

 

Witlof for kids maakt het leven met je kindje gemakkelijker en een beetje sprankelender. Witlof for kids luistert naar wat ouders en verzorgers willen voor hun kindje. Vervolgens vertaalt zij dit door naar functionele producten en verrassende designs. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

 

Veilig en comfortabel

Alle producten van Witlof for kids zijn zo veilig en comfortabel mogelijk. Dan hoef jij je daar niet meer mee bezig te houden. Ouders en verzorgers van nu hebben het vaak al druk genoeg. Witlof for kids neemt hen graag wat werk en zorg uit handen. Over elk detail van de producten is nagedacht. De huid van je kindje is heel kwetsbaar en verdient dan ook de juiste bescherming. Witlof for kids maakt uitsluitend gebruik van stoffen die vrij zijn van materiaal dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van je kindje.

 

Goed voor het milieu

Witlof for kids streeft naar een minimale belasting van het milieu. Niet alleen de producten van Witlof for kids, maar ook het verpakkingsmateriaal, bevat zo min mogelijk stoffen die slecht zijn voor het milieu.