Witlof for Kids

Witlof for kids

Witlof for kids maakt het leven met je kindje gemakkelijker en een beetje sprankelender. Witlof for kids luistert naar wat ouders en verzorgers willen voor hun kindje. Vervolgens vertaalt zij dit door naar functionele producten en verrassende designs. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Veilig en comfortabel

Alle producten van Witlof for kids zijn zo veilig en comfortabel mogelijk. Dan hoef jij je daar niet meer mee bezig te houden. Ouders en verzorgers van nu hebben het vaak al druk genoeg. Witlof for kids neemt hen graag wat werk en zorg uit handen. Over elk detail van de producten is nagedacht. De huid van je kindje is heel kwetsbaar en verdient dan ook de juiste bescherming. Witlof for kids maakt uitsluitend gebruik van stoffen die vrij zijn van materiaal dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van je kindje.

Goed voor het milieu

Witlof for kids streeft naar een minimale belasting van het milieu. Niet alleen de producten van Witlof for kids, maar ook het verpakkingsmateriaal, bevat zo min mogelijk stoffen die slecht zijn voor het milieu.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Witlof For Kids Corduroy Boxpakje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Corduroy Boxpakje is ideaal als je kindje kan kruipen en spelen. Dankzij de lange opening kan je je kindje gemakkelijk verschonen. Het pakje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 29,74

  Special Price 25,17

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Corduroy Wiegdeken 40 x 80 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Corduroy Wiegdeken 40 x 80 cm is een heerlijk dekentje voor een wieg. Het wiegdekentje is voorzien van een hippe kleur en is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  38,47
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 40 x 80 cm

  De stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 40 x 80 cm is een heerlijk dekentje voor in de wieg bij je kindje. Het wiegdekentje is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.

  59,95

  41,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hydrofiele Doek

  Deze prachtige Witlof For Kids Once Upon Hydrofiele Doek is multifunctioneel en voelt heerlijk zacht aan. Gebruik de doek bijvoorbeeld als omslagdoek, inbakerdoek, handdoek, speelkleed of als lakentje.

  Normale prijs: 21,21

  Special Price 17,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 48,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White

  Het stijlvolle en handige Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Wiegdeken 40 x 80 cm

  Onder de Witlof For Kids Once Upon Wiegdeken 40 x 80 cm kan je kindje ontspannen en genieten van de warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.

  Normale prijs: 50,96

  Special Price 41,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Ledikantdeken 60 x 120 cm

  Onder deze Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Ledikantdeken 60 x 120 cm kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 55,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Corduroy Babymutsje

  Het Witlof For Kids Corduroy Babymutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje optimaal beschermd tegen de kou.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes

  Dit stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  39,95

  27,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 60 x 120 cm

  De Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 60 x 120 cm is een heerlijk ledikantdekentje. De deken is voorzien van een hip ontwerp en gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.

  79,95

  55,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Laken 60 x 120 cm

  Onder dit stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Laken 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel in zijn of haar ledikantje liggen. Het laken is voorzien van elastiek in de hoeken.
  37,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid T-Shirt

  Het Witlof For Kids Gebreid T-Shirt heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.

  22,95

  19,51

 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid Vestje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Gebreid Vestje is een leuk vestje dat je perfect kunt combineren met andere items. Het vestje zit heerlijk comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. Voorzien van knoopjes.

  24,95

  21,21

 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid Babymutsje

  Het Witlof For Kids Gebreid Babymutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt lekker zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje beschermd tegen de kou.

  12,95

  11,01

 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid Kort Broekje

  In dit Witlof For Kids Gebreid Kort Broekje kan je kindje lekker vrij bewegen. Het stijlvolle broekje beschikt over een goede pasvorm en een tailleband, waardoor het broekje comfortabel zit bij je kindje.

  17,95

  15,26

 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid Broekje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Gebreid Broekje zit erg comfortabel voor je baby. Het broekje is voorzien van voetjes, zodat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven. Verkrijgbaar in verschillende maten.

  19,95

  16,96

 • Quick view

  Witlof For Kids Gebreid Boxpakje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Gebreid Boxpakje is zacht en comfortabel voor je baby als slaappakje of speelpakje. Het boxpakje is voorzien van handige knoopjes om je kindje snel te kunnen verschonen.

  39,95

  33,96

 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak

  De Witlof For Kids Colour Your World Kruikenzak is geschikt voor een standaard kruik en houdt de warmte goed vast. De stijlvolle kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en sluit gemakkelijk met klittenband.

  17,95

  12,57

 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje is een handig speendoekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.

  14,50

  10,15

 • Quick view

  Witlof For Kids Corduroy Waskussenhoes

  Deze Witlof For Kids Corduroy Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 27,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantdeken 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantdeken 60 x 120 cm is een heerlijk dekentje voor een ledikant. Het dekentje is voorzien van een hippe kleur en is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.

  Normale prijs: 63,71

  Special Price 52,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Ledikantdeken

  Onder deze Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Ledikantdeken kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 48,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Boxkleed Sweet Honey

  Dit Witlof For Kids Sparkle Boxkleed Sweet Honey een echte eyecatcher in de box van je kindje. Het zachte boxkleed kan ook als speelkleed worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  63,96
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot