Woezel en Pip

De schattige hondjes Woezel en Pip zijn de beste vrienden van elkaar. Ze wonen in De Tovertuin en daar beleven de hondjes vele leuke avonturen. Tijdens hun avonturen worden ze geholpen door de andere bewoners van De Tovertuin. Zo heeft De Wijze Varen voor iedere situatie goede raad en heeft Tante Perenboom altijd wel een lekker peertje voor de vriendjes.

Lees meer...

Maak het gezellig met Woezel en Pip

Met Woezel en Pip kun je ieder plekje voor je kindje gezellig en knus maken. Lekker met de knuffels spelen op het boxkleed of heerlijk slapen in een lekker zachte slaapzak met het rustgevende muziekje van het muziekmobiel. Met Woezel en Pip zal ieder kindje zich geborgen voelen.

Woezel en Pip online shop

Bij Babypark kun je veel verschillende artikelen van Woezel en Pip kopen. Bekijk al deze artikelen van Woezel en Pip in de webshop op Babypark.nl. Maar je kunt ook in een van onze winkels komen kijken wat we allemaal van Woezel en Pip in de aanbieding hebben.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Woezel En Pip Knuffel Woezel

  Deze Woezel En Pip Knuffel Woezel is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. De zachte knuffel ziet er vrolijk uit en is geschikt vanaf de geboorte.
  10,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Knuffeldoekje Woezel

  Het Woezel En Pip Knuffeldoekje Woezel is ideaal voor je kindje om mee te spelen of knuffelen. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, geschikt vanaf te geboorte en kan overal mee naar toe.
  12,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Knuffel Pip

  Deze Woezel En Pip Knuffel Pip is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. De zachte knuffel ziet er vrolijk uit en is geschikt vanaf de geboorte.
  10,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Knuffel Buurpoes

  Deze Woezel En Pip Knuffel Buurpoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. De zachte knuffel ziet er vrolijk uit en is geschikt vanaf de geboorte.
  10,95
 • Quick view

  Woezel en Pip Fopspeen 12+

  Met de Woezel en Pip fopspeen voorkom je dat je kindje gaat duimen en de speen zorgt voor een goede luchttoevoer. De fopspeen is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf 12 maanden.
  6,29
 • Quick view

  Woezel En Pip Activiteitenknuffel Buurpoes

  Het Woezel En Pip Activiteitenknuffel Buurpoes is ideaal voor je kindje om mee te spelen of knuffelen. Het knuffeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, geschikt vanaf te geboorte en kan overal mee naar toe.
  16,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Knuffeldoekje Pip

  Het Woezel En Pip Knuffeldoekje Pip is ideaal voor je kindje om mee te spelen of knuffelen. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal, geschikt vanaf te geboorte en kan overal mee naar toe.
  12,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Activiteitenspeeltje Woezel

  Met dit Woezel En Pip Activiteitenspeeltje Woezel kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  16,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Ring Rammelaar Buurpoes

  Met de Woezel En Pip Ring Rammelaar Buurpoes kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  10,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Activiteitenspeeltje Pip

  Met dit Woezel En Pip Activiteitenspeeltje Pip kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  16,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Kinderwagenspanner

  De Woezel En Pip Kinderwagenspanner is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen gebruikt kan worden. De kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Ring Rammelaar Pip

  Met de Woezel En Pip Ring Rammelaar Pip kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  10,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Rammelaar Woezel

  Met de Woezel En Pip Rammelaar Woezel kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  11,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Ring Rammelaar Woezel

  Met de Woezel En Pip Ring Rammelaar Woezel kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  10,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Boxspiraal 27 cm

  De Woezel En Pip Boxspiraal 27 cm beschikt over gekleurde knuffeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  19,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Rammelaar Buurpoes

  Met de Woezel En Pip Rammelaar Buurpoes kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  11,95
 • Quick view

  Woezel En Pip Rammelaar Pip

  Met de Woezel En Pip Rammelaar Pip kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en maakt vrolijke geluidjes wanneer er mee wordt gerammeld.
  11,95
 • Quick view

  Woezel en Pip Fopspeen 0-6 Mnd

  Met de Woezel en Pip fopspeen voorkom je dat je kindje gaat duimen en de speen zorgt voor een goede luchttoevoer. De fopspeen is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  5,79
18 Resultaten