Wunders

Met een Wunders lamp maak je de kinderkamer compleet. Zoek je een mooi nachtlampje of juist een vrolijke slaaptrainer? In het assortiment van Wunders vind je verschillende lampen voor de kinderkamer. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment.

Lees meer...

Wunders lampen voor de kinderkamer

Bij iedere Wunders lamp op deze pagina vind je een uitgebreide productbeschrijving. Hierin lees je gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld afmetingen of wel type batterijen nodig zijn. Door middel van foto's en / of een filmpje wordt duidelijk hoe het lampje eruit ziet wanneer hij aan staat.

Shop Wunders online

Is een Wunders nachtlampje of slaaptrainer een goede toevoeging aan de kamer van je kindje? Bestel dan vandaag nog een Wunders lamp online via Babypark.nl. Het grootste gedeelte van het Wunders assortiment is uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag voor 20 uur, dat wordt je bestelling dezelfde dag nog door ons verzonden. Zo heb jij je jouw favoriete Wunders lamp snel in huis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Wunders Momo Slaaptrainer

  Met de Wunders Momo Slaaptrainer leert je kindje op een speelse manier wanneer het tijd is om uit bed te komen. De slaaptrainer beschikt over een analoge en digitale klok en werkt op batterijen (niet meegeleverd).
  34,95
 • Quick view

  Wunders Olly Slaaptrainer

  Met de Wunders Olly Slaaptrainer leert je kindje op een speelse manier wanneer het tijd is om uit bed te komen. De slaaptrainer beschikt over een analoge en digitale klok en werkt op batterijen (niet meegeleverd).
  34,95
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  22,49
4 Resultaten
Black Friday
Trustpilot