X-Qlusive

Is de duwbeugel van je kinderwagen of de draagbeugel autostoel beschadigd? Of wil je een duwstang die er niet alledaags uitziet? Koop dan een X-Qlusive cover. Wij verkopen onder andere X-Qlusive covers voor kinderwagens van bekende merken als Bugaboo, Joolz en Mutsy. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Gemakkelijk te bevestigen

Het bevestigen van een X-Qlusive cover is heel eenvoudig. Hier heb je niet eens gereedschap voor nodig. Je hoeft de oude handgreep niet te verwijderen want je ritst de cover gewoon om de oude duwbeugel heen. Je kunt een X-Qlusive cover dus ook aanschaffen als je graag de oude draagbeugel wilt beschermen.

Kleur en materiaal

De meeste X-Qlusive covers zijn gemaakt van Skai leer. Dit imitatieleer maak je heel gemakkelijk schoon met een vochtig doekje. Verder voelt Skai leer ook heel prettig aan. Wij verkopen X-Qlusive covers in allerlei hippe kleuren. Op deze pagina vind je ons complete assortiment X-Qlusive covers in de beschikbare kleuren. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een te gekke cover voor jouw kinderwagen of autostoel!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    X-Qlusive Cover Voor Maxi-Cosi Cabriofix

    Deze X-Qlusive cover geeft een modieuze look aan het Maxi-Cosi Cabriofix autostoeltje. De cover is gemaakt van hoogwaardig leder en makkelijk over de beugel te bevestigen met behulp van een rits.
    24,95
1 Resultaten