Yookidoo

Bij Babypark vind je het vrolijke speelgoed van Yookidoo. Yookidoo is vaak heel creatief en fantasierijk in het bedenken van nieuwe speeltjes. Alle items zijn stuk voor stuk heel vrolijk, kleurrijk en bedrukt met grappige prentjes. Met Yookidoo speelgoed verveelt je kindje zich geen moment!

Lees meer...

Leerzaam en leuk

Door te spelen met Yookidoo speelgoed, ontdekt je kindje gaandeweg nieuwe dingen. Het leert kleuren en materiaalsoorten onderscheiden en gericht onderdelen vastpakken. Je kindje oefent zo de zintuigen en de motoriek. Tegelijkertijd is het spelen ook gewoon ontzettend leuk. Geef je kindje veel speelplezier en bestel het mooiste Yookidoo speelgoed via onze webshop.

Snel thuisbezorgd

Als je Yookidoo speelgoed online bestelt, kun je rekenen op een snelle verzending van je order. Bestel je vóór 20.00 en betaal je ook meteen online, dan krijg jij het speelgoed al de volgende dag thuisbezorgd. Dit geldt in alle gevallen waarbij de gekozen Yookidoo producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de koe en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  8,95
 • Quick view

  Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed beleeft je kindje veel waterplezier! Uit de slufr komt een zachte straal en dankzij het badspeelgoed went je kindje op een speelse manier aan het badderen.
  24,95
 • Quick view

  Yookidoo My First Mirror Friend Cow Spiegel

  De Yookidoo My First Mirror Friend Cow Spiegel zit boordevol met uitdagende elementen voor je kindje zoals rammelende geluiden en verschillende texturen om te voelen. Geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Yookidoo Gymotion Robo Playland Speelkleed

  Het Yookidoo Gymotion Robo Playland Speelkleed biedt allerlei manieren om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren van 0-12 maanden. Bij het speelkleed worden diverse bijpassende accessoires meegeleverd.
  87,95
 • Quick view

  Yookidoo Pirate Speelset

  Het Yookidoo Pirate Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de papegaai en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  11,95
 • Quick view

  Yookidoo My First Mirror Friend Dog Spiegel

  De Yookidoo My First Mirror Friend Dog Spiegel zit boordevol met uitdagende elementen voor je kindje zoals rammelende geluiden en verschillende texturen om te voelen. Geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Yookidoo Lights 'N' Music Fun Speelbal

  De Yookidoo Lights ‘N’ Music Fun Speelbal is voorzien van licht, geluid en verschillende structuren stof voor veel speelplezier. De speelbal is geschikt vanaf 3 maanden en uitgevoerd met een bevestigingsclip.
  19,95
 • Quick view

  Yookidoo Submarine Spray Station Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Submarine Spray Station Badspeelgoed levert veel waterplezier op dankzij de sproeier en bewegende onderdelen. De fontein werkt met 4 AA batterijen en is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.
  34,95
 • Quick view

  Yookidoo Submarine Spray Whale Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Submarine Spray Whale Badspeelgoed levert veel waterplezier op dankzij de sproeier en bewegende onderdelen. De fontein werkt met 4 AA batterijen en is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Yookidoo Pull Along Whistling Duck Trekspeelgoed

  Het Yookidoo Pull Along Whistling Duck Trekspeelgoed levert urenlang speelplezier op. De eend begint vrolijk te fluiten wanneer hij voortgetrokken wordt maar is stil zonder beweging. Voor kinderen van 1-3 jaar.
  24,95
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de hond en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  8,95
 • Quick view

  Yookidoo Spin 'N Sprinkle Sensory Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Spin 'N Sprinkle Sensory Badspeelgoed beleeft je kindje veel waterplezier! Het badspeelgoed bestaat uit vrolijke figuurtjes die water spoeien en is eenvoudig te bevestigen aan of in het bad.
  31,95
 • Quick view

  Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Bouw je eigen fontijn met de losse onderdelen die ieder water spuiten op een andere manier. Voor kinderen van 1-6 jaar.
  35,95
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Rooster

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Rooster houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de kip en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  8,95
 • Quick view

  Yookidoo Stack Flap 'N' Tumble Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Stack Flap ‘N’ Tumble Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.
  23,95
 • Quick view

  Yookidoo Giddy Up Gal Speelset

  Het Yookidoo Giddy Up Gal Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de paard en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  11,95
 • Quick view

  Yookidoo Pilot Speelset

  Het Yookidoo Pilot Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de helikopter en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  14,95
 • Quick view

  Yookidoo Activity Playland Speelkleed

  De Yookidoo Activity Playland Speelkleedis voorzien van leuke activiteiten die je baby uitdagen. De auto die vanzelf rijdt is de eyecatcher van het speelkleed en houd je baby wel even zoet. Het is makkelijk op te vouwen tot een pakket zodat je het ook mee kan nemen.
  87,95
 • Quick view

  Yookidoo Lay To Sit Up Play Speelkleed

  De Yookidoo Lay To Sit Up Play Speelkleed is voorzien van leuke activiteiten die je baby uitdagen en te gebruiken in drie fases. Het speelkleed is makkelijk op te vouwen tot een pakket zodat je het ook mee kan nemen.
  74,95
 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Donkey

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Donkey houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de ezel en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  8,95
 • Quick view

  Yookidoo Lights & Music First Book Speelboek

  Het Yookidoo Lights & Music First Book Speelboek speelt klassieke melodieën af en is voorzien van licht, verschillende texturen, gebruikte onderdelen en een spiegel. Veel speelplezier voor je baby dus!
  23,95
 • Quick view

  Yookidoo Discovery Speelkleed

  Met het Yookidoo Discovery Speelkleed ontdekt je kindje steeds wat nieuws! Het speelkleed is gemaakt van zacht materiaal. Er is gekozen voor verschillende (knisper)stoffen en er worden extra speeltjes meegeleverd.
  49,95
 • Quick view

  Yookidoo Flow Fill Spout Waterfontein

  De Yookidoo Flow Fill Spout Waterfontein zorgt voor veel waterpret in bad. De kraan wordt zelf bijgevuld door de aanvoerpijpje wat onderaan zit. Door middel van de zuigknap maak je het vast aan het bad.
  26,95
 • Quick view

  Yookidoo Freestyle Princes Speelset

  Het Yookidoo Freestyle Princes Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de kikker en wanneer je het aangezet maakt het geluid.
  14,95
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2