Yookidoo

Bij Babypark vind je vrolijk speelgoed van Yookidoo. De ontwerpers van Yookidoo zijn vaak heel creatief en fantasierijk in het bedenken van nieuwe speeltjes. Omdat kinderen van kleur houden, zijn alle speeltjes heel vrolijk en kleurrijk. Daarnaast zijn deze ook bedrukt met grappige prints die kinderen aanspreken. Met speelgoed van Yookidoo verveelt je kindje zich geen moment. Kijk snel verder voor onze complete collectie van Yookidoo!

Lees meer...

Leerzaam en leuk Yookidoo speelgoed

Door te spelen met Yookidoo speelgoed ontdekt je kindje gaandeweg nieuwe dingen. Het leert kleuren en materiaalsoorten onderscheiden en gericht onderdelen vastpakken. Je kindje oefent zo de zintuigen en de motoriek. Tegelijkertijd is het spelen ook gewoon ontzettend leuk. Geef je kindje veel speelplezier en bestel het mooiste Yookidoo speelgoed via onze webshop!.

Innovatief speelgoed van Yookidoo

Het merk Yookidoo komt voort uit de ontwerpstudio. Al vanaf het begin streefden de ontwerpers naar innovativiteit. Met Yookidoo speelgoed werd een geheel nieuwe benadering van spelen en leren geïntroduceerd. Plezier, amusement, ontdekking en verkenning zijn belangrijke kenmerken van Yookidoo baby speeltjes. Veel speelgoed van Yookidoo is ook interactief. Speelgoed van Yookidoo is al meerdere keren bekroond vanwege het innovatieve karakter van de speeltjes. Sommige Yookidoo baby speeltjes werden meteen wereldwijde bestsellers. Een voorbeeld is het badspeelgoed van Yookidoo dat ruim tien jaar geleden op de markt kwam. Het was zo revolutionair dat het voortaan de ontwerpen van badspeelgoed beïnvloedde. Het badspeelgoed zou voortaan voorgoed anders zijn. Yookidoo baby speelgoed is online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling jou zo snel mogelijk bereikt! In veel gevallen krijg je het Yookidoo speelgoed al de volgende dag thuisgestuurd.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Yookidoo Tumble Ball Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Tumble Ball Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.
  24,95
 • Quick view

  Yookidoo Spin 'N Sprinkle Sensory Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Spin 'N Sprinkle Sensory Badspeelgoed beleeft je kindje veel waterplezier! Het badspeelgoed bestaat uit vrolijke figuurtjes die water spoeien en is eenvoudig te bevestigen aan of in het bad.

  29,95

  26,95

 • Quick view

  Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Grey

  Met het Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Grey beleeft je kindje veel plezier! Wanneer je de olifant vult met water, komt het water er via de slurf weer uit. Wordt geleverd met verschillende opzetstukjes.
  16,95
 • Quick view

  Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Blue

  Met het Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Blue beleeft je kindje veel plezier! Wanneer je de olifant vult met water, komt het water er via de slurf weer uit. Wordt geleverd met verschillende opzetstukjes.
  16,95
 • Quick view

  Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed beleeft je kindje veel plezier! Uit de slurf komt een zachte straal en dankzij het badspeelgoed went je kindje op een speelse manier aan het badderen.

  29,95

  24,90

 • Quick view

  Yookidoo Ready Freddy Brandweerpomp Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Ready Freddy Brandweerpomp Badspeelgoed levert veel plezier op dankzij de sproeier en bewegende onderdelen. De fontein werkt met 4 AA batterijen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  38,95

  31,46

 • Quick view

  Yookidoo Spin 'N' Sprinkle Water Lab Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Spin 'N' Sprinkle Water Lab Badspeelgoed levert veel waterplezier op dankzij de transparante delen en bewegende onderdelen. Het vrolijke waterlab is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

  21,95

  16,90

 • Quick view

  Yookidoo Jet Duck Create A Mermaid Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Jet Duck Create A Mermaid Badspeelgoed kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feestje. De zeemeermin badeend kan rondjes zwemmen en water spuiten. Geschikt vanaf 2 jaar.

  29,95

  24,24

 • Quick view

  Yookidoo Jet Duck Create A Firefighter Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Jet Duck Create A Firefighter Badspeelgoed kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feestje. De brandweer badeend kan rondjes zwemmen en water spuiten. Geschikt vanaf 2 jaar.

  29,95

  20,21

 • Quick view

  Yookidoo Lay To Sit Up Play Speelkleed

  De Yookidoo Lay To Sit Up Play Speelkleed is voorzien van leuke activiteiten die je baby uitdagen en te gebruiken in drie fases. Het speelkleed is makkelijk op te vouwen tot een pakket zodat je het ook mee kan nemen.

  89,95

  69,99

 • Quick view

  Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed Blue

  Met het Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed Blue beleeft je kindje veel plezier! Uit de slurf komt een zachte straal en dankzij het badspeelgoed went je kindje op een speelse manier aan het badderen.

  36,95

  27,95

 • Quick view

  Yookidoo Submarine Spray Station Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Submarine Spray Station Badspeelgoed levert veel waterplezier op dankzij de sproeier en bewegende onderdelen. De fontein werkt met 4 AA batterijen en is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

  39,95

  31,52

 • Quick view

  Yookidoo Spin Sort Spout Pro Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Dankzij verschillende onderdelen kunnen er wel 10 verschillende wateractiviteiten met de waterfontein worden gedaan.
  39,95
 • Quick view

  Yookidoo Flow Fill Spout Waterfontein

  De Yookidoo Flow Fill Spout Waterfontein zorgt voor veel waterpret in bad. De kraan wordt zelf bijgevuld door de aanvoerpijpje wat onderaan zit. Door middel van de zuigknap maak je het vast aan het bad.

  32,95

  26,11

 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Cow houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de koe en wanneer je het aanzet maakt het geluid.

  11,45

  10,50

 • Quick view

  Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog

  Het Yookidoo Shake Me Rammelaar Dog houdt je baby wel even bezig. De knuffel is voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de hond en wanneer je het aanzet maakt het geluid.

  11,45

  7,88

 • Quick view

  Yookidoo Activity Playland Speelkleed

  De Yookidoo Activity Playland Speelkleedis voorzien van leuke activiteiten die je baby uitdagen. De auto die vanzelf rijdt is de eyecatcher van het speelkleed en houd je baby wel even zoet. Het is makkelijk op te vouwen tot een pakket zodat je het ook mee kan nemen.
  89,95
 • Quick view

  Yookidoo Pull Along Whistling Duck Trekspeelgoed

  Het Yookidoo Pull Along Whistling Duck Trekspeelgoed levert urenlang speelplezier op. De eend begint vrolijk te fluiten wanneer hij voortgetrokken wordt maar is stil zonder beweging. Voor kinderen van 1-3 jaar.
  28,95
 • Quick view

  Yookidoo Gymotion Robo Playland Speelkleed

  Het Yookidoo Gymotion Robo Playland Speelkleed biedt allerlei manieren om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren van 0-12 maanden. Bij het speelkleed worden diverse bijpassende accessoires meegeleverd.

  89,95

  77,50

 • Quick view

  Yookidoo Pilot Speelset

  Het Yookidoo Pilot Speelset houdt je baby wel even bezig. De knuffels zijn voorzien van verschillende activiteiten. Als extra zit er een beweegsensor onder de helikopter en wanneer je het aanzet maakt het geluid.
  14,95
 • Quick view

  Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Bouw je eigen fontijn met de losse onderdelen die ieder water spuiten op een andere manier. Voor kinderen van 1-6 jaar.

  42,95

  33,95

 • Quick view

  Yookidoo Stack Flap 'N' Tumble Stapeltoren

  Eindeloos veel speelplezier met de Yookidoo Stack Flap ‘N’ Tumble Stapeltoren! Deze stapeltoren is tegelijkertijd een balspel voor kinderen van 9-24 maanden met vrolijk knisperende vleugels en 3 ratelende ballen.
  21,95
 • Quick view

  Yookidoo My First Mirror Friend Cow Spiegel

  De Yookidoo My First Mirror Friend Cow Spiegel zit boordevol met uitdagende elementen voor je kindje zoals rammelende geluiden en verschillende texturen om te voelen. Geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  13,95
 • Quick view

  Yookidoo My First Mirror Friend Dog Spiegel

  De Yookidoo My First Mirror Friend Dog Spiegel zit boordevol met uitdagende elementen voor je kindje zoals rammelende geluiden en verschillende texturen om te voelen. Geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  13,95
24 Resultaten
Trustpilot