Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Yumi Baby

Yumi Baby

Yumi Baby is een merk van babyproducten dat door twee zussen in Friesland is opgericht. Aanvankelijk kozen de oprichters voor de oer-Hollandse naam ‘Kleine Keutel’. Maar toen de producten van Kleine Keutel steeds meer in het buitenland werden verkocht, veranderden ze de naam. ‘Yumi’ is het Japanse woord voor ‘mooi’. Je spreekt dit woord uit als ‘Yuw-Miy’. Dat klinkt bijna als ‘jij en ik’. Dit geeft Yumi een tweede betekenis. ‘Jij en ik’ verwijst naar de twee zussen die het merk hebben opgericht, maar ook naar jou en je kindje.

Lees meer...

De handgeschilderde aquarel dessins van Yumi Baby

Esthetiek is belangrijk bij de artikelen van Yumi Baby. De babynestjes, hydrofiele doeken, lakens, dekens een aankleedkussenhoezen zien er heel sfeervol uit. Veel van deze artikelen zijn bedrukt met handgeschilderde motiefjes in aquarel. De zussen die Yumi Baby hebben opgericht, houden van aquarel. Ze zijn vooral geïnspireerd door de schilderijen van hun oma. De handgeschilderde aquarel dessins maken Yumi Baby textielproducten uniek. Kies je voor Yumi Baby producten, dan haal je echt iets bijzonders in huis.

Yumi Baby producten van biologisch katoen

Yumi Baby producten zijn op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier gemaakt. De artikelen bestaan meestal uit gecertificeerd, biologisch katoen. De productie vindt meestal plaats in Nederland, in veel gevallen op sociale werkplekken. Zo willen de zussen kansen bieden aan mensen die anders moeilijk een baan kunnen vinden. Babyproducten van Yumi Baby zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde babyproducten van Yumi Baby meestal meteen op de post, zodat jij deze de volgende dag krijgt thuisgestuurd. Een dergelijke snelle levering is alleen mogelijk als wij de bestelde producten van Yumi Baby direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

36 producten

Populariteit
Filteren

36 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader