Yumi Baby

Yumi Baby is een merk van babyproducten dat door twee zussen in Friesland is opgericht. Aanvankelijk kozen de oprichters voor de oer-Hollandse naam ‘Kleine Keutel’. Maar toen de producten van Kleine Keutel steeds meer in het buitenland werden verkocht, veranderden ze de naam. ‘Yumi’ is het Japanse woord voor ‘mooi’. Je spreekt dit woord uit als ‘Yuw-Miy’. Dat klinkt bijna als ‘jij en ik’. Dit geeft Yumi een tweede betekenis. ‘Jij en ik’ verwijst naar de twee zussen die het merk hebben opgericht, maar ook naar jou en je kindje.

Lees meer...

De handgeschilderde aquarel dessins van Yumi Baby

Esthetiek is belangrijk bij de artikelen van Yumi Baby. De babynestjes, hydrofiele doeken, lakens, dekens een aankleedkussenhoezen zien er heel sfeervol uit. Veel van deze artikelen zijn bedrukt met handgeschilderde motiefjes in aquarel. De zussen die Yumi Baby hebben opgericht, houden van aquarel. Ze zijn vooral geïnspireerd door de schilderijen van hun oma. De handgeschilderde aquarel dessins maken Yumi Baby textielproducten uniek. Kies je voor Yumi Baby producten, dan haal je echt iets bijzonders in huis.

Yumi Baby producten van biologisch katoen

Yumi Baby producten zijn op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier gemaakt. De artikelen bestaan meestal uit gecertificeerd, biologisch katoen. De productie vindt meestal plaats in Nederland, in veel gevallen op sociale werkplekken. Zo willen de zussen kansen bieden aan mensen die anders moeilijk een baan kunnen vinden. Babyproducten van Yumi Baby zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde babyproducten van Yumi Baby meestal meteen op de post, zodat jij deze de volgende dag krijgt thuisgestuurd. Een dergelijke snelle levering is alleen mogelijk als wij de bestelde producten van Yumi Baby direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Ledikantdeken 100 x 150 cm

  De Yumi Baby Golden Hour Ledikantdeken 100 x 150 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.
  79,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cranebirds Swaddle Small 80 x 80 cm

  De Yumi Baby Cranebirds Swaddle Small 80 x 80 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  15,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Romper Met Kraag Lange Mouw

  De Yumi Baby Golden Hour Romper Met Kraag Lange Mouw is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Romper Met Kraag Lange Mouw

  De stijlvolle Yumi Baby Fairytale Romper Met Kraag Lange Mouw is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast van je kindje! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cranebirds Romper Met Kraag Lange Mouw

  De stijlvolle Yumi Baby Cranebirds Romper Met Kraag Lange Mouw is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 23,96

 • Quick view

  Yumi Baby Cherry Blossom Romper Met Kraag Lange Mouw

  De stijlvolle Yumi Baby Cherry Blossom Romper Met Kraag Lange Mouw is een onmisbaar item en mag zeker niet ontbreken in de kledingkast! Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cherry Blossom Romper Lange Mouw

  Het schattige Yumi Baby Cherry Blossom Romper Lange Mouw is een stijlvol en praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Romper Lange Mouw

  Het schattige Yumi Baby Golden Hour Romper Lange Mouw is een stijlvol en praktisch rompertje voor pasgeboren baby's. Het rompertje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cranebirds XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Cranebirds XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Haarband

  De schattige Yumi Baby Fairytale Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.
  7,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cherry Blossom XL Swaddle 120 x 120 cm

  De Yumi Baby Cherry Blossom XL Swaddle 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cherry Blossom Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Yumi Baby Cherry Blossom Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje comfortabel in het ledikant liggen. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Haarband

  De Yumi Baby Golden Hour Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.
  7,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cherry Blossom Haarband

  De Yumi Baby Cherry Blossom Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.
  7,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder de Yumi Baby Golden Hour Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje comfortabel in het ledikant liggen. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Yumi Baby Magnolia Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje comfortabel in het ledikant liggen. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Wieglaken 70 x 100 cm

  Onder het stijlvolle Yumi Baby Golden Hour Wieglaken 70 x 100 cm zal je kindje comfortabel in het wiegje liggen. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  26,95
 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Haarband

  De Yumi Baby Magnolia Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.
  7,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Ledikantdeken 100 x 150 cm

  Het Yumi Baby Magnolia Ledikantdeken 100 x 150 cm is een gevoerde deken gemaakt van hoogwaardig materiaal. De zachte deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.

  79,95

  74,95

 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Waskussenhoes

  De Yumi Baby Magnolia Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen van je kindje. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Cherry Blossom Mutsje 0-3 Mnd

  Dit Yumi Baby Cherry Blossom Mutsje 0-3 Mnd is een echte must-have! Het mutsje van Yumi Baby is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Niet geschikt voor in de droger.
  9,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Yumi Baby Fairytale Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje comfortabel in het ledikant liggen. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.
  34,95
 • Quick view

  Yumi Baby Magnolia Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  26,95
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot