Yumi Yay

Van de vrolijke artikelen van Yumi Yay worden niet alleen kindjes, maar ook ouders enthousiast. De items van Yumi Yay zijn stuk voor stuk stijlvol vormgegeven en zullen echte vriendjes worden voor je kindje. De Yumi Yay zijn gemakkelijk te integreren in het bedritueel wanneer je je kindje naar bed brengt en zullen daardoor een grote rol gaan spelen in het leven van je kindje. Hierdoor denk je jaren later nog steeds met een glimlach terug aan de producten van Yumi Yay.

Lees meer...

Het verhaal van Yumi Yay

Bij het merk Yumi Yay staan er 3 woorden centraal: verbinden, verrassen en versterken. Met de Yumi Yay nachtlampjes wordt het voor ouders makkelijker om in de belevingswereld van je kind(eren) te stappen. Dit versterkt een gevoel van verbondenheid. De items zijn uitdagend en prikkelen van de fantasie en doordat je de Yumi Yay nachtlampjes dagelijks kan betrekken bij het bedritueel zal de onderlinge band en het saamhorigheidsgevoel van dit knusse moment versterkt worden.

Yumi Yay bestellen

De Yumi Yay nachtlampjes zijn een perfect cadeau aan je eigen kind, maar zijn ook erg geschikt als bijvoorbeeld verjaardagscadeautje. De artikelen van Yumi Yay zijn zowel in onze megastores als via Babypark.nl te bestellen. Je profiteert bij bestellingen vanaf 20 euro van gratis verzending. Bovendien hanteren we bij Babypark de laagste prijsgarantie waardoor je nooit teveel betaald. Wacht dus niet langer en bestel een Yumi Yay nachtlampje!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang

  Het Yumi Yay Kinderboek - Otti Is Een Beetje Bang is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace

  Het Yumi Yay Kinderboek - Finn En De Opruimrace is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Billy Gaat Niet Graag In Bad

  Het Yumi Yay Kinderboek - Billy Gaat Niet Graag In Bad is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
 • Quick view

  Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit

  Het Yumi Yay Kinderboek - Tika Haalt Graag Grapjes Uit is een grappig verhaal dat je samen met je kindje wilt lezen. Het boek van bestaat uit duidelijke en vrolijke afbeeldingen die je kindje interessant zal vinden.
  8,95
6 Resultaten
Black Friday
Trustpilot