Z8

Z8

Bij Babypark vind je een uitgebreide collectie met de allerleukste items uit de Z8 newborn collectie in maat 50 t/m 68. De babykleding van Z8 (spreek uit als “zacht”) heeft een uitstekende kwaliteit en is gemaakt van zachte, stevige stofjes. De meeste stoffen bevatten Elastan. Hierdoor is de stof erg soepel en rekbaar en blijft de kleding goed in model. Z8 maakt gebruik van kleurthema’s waardoor de kledingstukken goed met elkaar te combineren zijn.

Lees meer...

Aandacht voor de details

Als je goed naar de kleding uit de Z8 newborn collectie kijkt zie je dat ieder kledingstuk met aandacht voor de details is afgewerkt. Zo is ieder broekje, shirtje, boxpakje en ook alle andere items uit de collectie voorzien van een opvallend merklabeltje. Veel meisjeskleding is afgewerkt met schattige strikjes en voor jongens vind je veel grappige en stoere printopdrukken. Er zijn ook enkele neutrale items aan de Z8 newborn collectie toegevoegd. Handig voor degene wie het geslacht van hun ongeboren baby nog niet weten! De Z8 broekjes zijn voorzien van een handig koord zodat de broekjes goed aansluiten. De boxpakjes hebben een handige sluiting over de buik waardoor het aankleden van je kindje een fluitje van een cent is.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Z8 Utah Boxpakje Indigo

  Zacht, comfortabel en mooi. Dit boxpakje van het merk Z8 heeft het allemaal. Het boxpakje is unisex, dat betekent dat het zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden.
  29,95
 • Quick view

  Z8 Nicky Vest

  Dit leuke vest van het merk Z8 is een echte must-have voor in de kledingkast van jouw kindje. Dit vestje van het merk Z8 is zacht en zit comfortabel. Scoor dit vestje vandaag nog en laat jouw kindje stralen.
  32,95
 • Quick view

  Z8 Sef T-Shirt Lange Mouwen Coconut Milk / Beasty

  Dit Z8 Sef T-Shirt Lange Mouwen Coconut Milk / Beasty heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  19,98

  19,95

 • Quick view

  Z8 Mumbai T-Shirt Lange Mouwen Bluebird / Coconut Milk

  Dit Z8 Mumbai T-Shirt Lange Mouwen Bluebird / Coconut Milk heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Lima T-Shirt Lange Mouwen Soft Pink

  Dit Z8 Lima T-Shirt Lange Mouwen Soft Pink heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt comfortabel aan.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Long sleeves Dubai Copper Blush / Bluebird

  Dit Z8 Long sleeves Dubai Copper Blush / Bluebird heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt comfortabel aan.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Nella Jurkje Copper Blush

  Deze stijlvolle Z8 Nella Jurkje Copper Blush is voorzien van een schattige print. Het stijlvolle jurkje sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Perfect te combineren met andere producten van het merk Z8.
  21,95
 • Quick view

  Z8 Honeybee Jurkje Soft Pink

  Deze stijlvolle Z8 Honeybee Jurkje Soft Pink is voorzien van een schattige print. Het stijlvolle jurkje sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Perfect te combineren met andere producten van het merk Z8.
  21,95
 • Quick view

  Z8 Houston Jogging Broek Indogo / Bluebird

  De Z8 Houston Jogging Broek Indogo / Bluebird is een praktisch en comfortabel broekje voor je kindje. Het stijlvolle jogging broekje is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een goede pasvorm.
  22,95
 • Quick view

  Z8 Dodo Copper Jogging Broek Blush

  De Z8 Dodo Copper Jogging Broek Blush is een praktisch en comfortabel broekje voor je kindje. Het broekje met elastische tailleband is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een goede pasvorm.
  17,95
 • Quick view

  Z8 Neverland Salopette Snow Wash

  Deze Z8 Neverland Salopette Snow Wash is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt voor je kindje. Daarnaast is het stijlvolle pakje verkrijgbaar in verschillende maten.
  32,95
 • Quick view

  Z8 Cleveland Boxpakje Indigo / Bluebird

  Dit Z8 Cleveland Boxpakje Indigo / Bluebird is zacht en comfortabel. Een echte must-have voor de kleinsten! Het boxpakje is unisex, dat betekent dat het zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden.
  29,95
 • Quick view

  Z8 Mockingbird T-Shirt Lange Mouwen Copper Blush

  Dit Z8 Mockingbird T-Shirt Lange Mouwen Copper Blush heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt comfortabel aan.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Mahalo T-Shirt Lange Mouwen Sea Green

  Dit Z8 Mahalo T-Shirt Lange Mouwen Sea Green heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  21,95
 • Quick view

  Z8 Baroness T-Shirt Lange Mouwen Puffy Peach

  De Z8 Baroness T-Shirt Lange Mouwen Puffy Peach is geschikt voor de allerkleinsten. Het babyshirtje is voorzien van een schattige print en voelt heerlijk zacht aan. Op de achterkant zitten 3 handige drukknoopjes.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Galaxy Broekje Indigo

  Het Z8 Galaxy Broekje Indigo is een praktisch en comfortabel broekje voor je kindje. Het broekje met elastische tailleband is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een goede pasvorm.
  22,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Z8 Reykjavik Salopette Indigo

  Deze Z8 Reykjavik Salopette Indigo is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt voor je kindje. Daarnaast is het stijlvolle pakje verkrijgbaar in verschillende maten.
  32,95
 • Quick view

  Z8 Zeus T-Shirt Lange Mouwen Silk Dreamer / Cute Caramel

  Dit Z8 Zeus T-Shirt Lange Mouwen Silk Dreamer / Cute Caramel heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het truitje is voorzien van ruches en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Scapa T-Shirt Lange Mouwen Silk Dreamer

  Dit Z8 Scapa T-Shirt Lange Mouwen Silk Dreamer heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle truitje is voorzien van ruches en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,95
 • Quick view

  Z8 Dallas N21 Vest Bluebird

  Dit stijlvolle Z8 Dallas N21 Vest Bluebird is een must-have voor in de kledingkast van jouw kindje. Dit vestje van het merk Z8 is erg zacht en zit comfortabel. Voorzien van een knoopsluiting en een capuchon.
  32,95
 • Quick view

  Z8 Maverick Boxpakje Snow Wash

  Dit Z8 Maverick Boxpakje Snow Wash is zacht, comfortabel en mooi. Een echte must-have voor de allerkleinsten! Het boxpakje is unisex, dat betekent dat het zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden.
  29,95
 • Quick view

  Z8 Rhone T-Shirt Lange Mouwen Silk Dreamer

  Dit Z8 Rhone T-Shirt Lange Mouwen Silk Dreamer heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle truitje is voorzien van ruches en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Z8 Patriot Jogging Broek Snow Wash

  Het Z8 Patriot Jogging Broek Snow Wash is een praktisch en comfortabel broekje voor je kindje. Het broekje met elastische tailleband is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een goede pasvorm.
  22,95
 • Quick view

  Z8 Griffin Mutsje Snow Wash Mt. XS

  Het schattige Z8 Griffin Mutsje Snow Wash Mt. XS is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje beschermd tegen de kou.
  9,95
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot