Z8

Z8

Bij Babypark vind je een uitgebreide collectie met de allerleukste items uit de Z8 newborn collectie in maat 50 t/m 68. De babykleding van Z8 (spreek uit als “zacht”) heeft een uitstekende kwaliteit en is gemaakt van zachte, stevige stofjes. De meeste stoffen bevatten Elastan. Hierdoor is de stof erg soepel en rekbaar en blijft de kleding goed in model. Z8 maakt gebruik van kleurthema’s waardoor de kledingstukken goed met elkaar te combineren zijn.

Lees meer...

Aandacht voor de details

Als je goed naar de kleding uit de Z8 newborn collectie kijkt zie je dat ieder kledingstuk met aandacht voor de details is afgewerkt. Zo is ieder broekje, shirtje, boxpakje en ook alle andere items uit de collectie voorzien van een opvallend merklabeltje. Veel meisjeskleding is afgewerkt met schattige strikjes en voor jongens vind je veel grappige en stoere printopdrukken. Er zijn ook enkele neutrale items aan de Z8 newborn collectie toegevoegd. Handig voor degene wie het geslacht van hun ongeboren baby nog niet weten! De Z8 broekjes zijn voorzien van een handig koord zodat de broekjes goed aansluiten. De boxpakjes hebben een handige sluiting over de buik waardoor het aankleden van je kindje een fluitje van een cent is.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Z8 Dallas N21 Vest Bluebird

  Dit stijlvolle Z8 Dallas N21 Vest Bluebird is een must-have voor in de kledingkast van jouw kindje. Dit vestje van het merk Z8 is erg zacht en zit comfortabel. Voorzien van een knoopsluiting en een capuchon.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 16,49

 • Quick view

  Z8 Cleveland Boxpakje Indigo / Bluebird

  Dit Z8 Cleveland Boxpakje Indigo / Bluebird is zacht en comfortabel. Een echte must-have voor de kleinsten! Het boxpakje is unisex, dat betekent dat het zowel door jongens als meisjes gedragen kan worden.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 14,99

 • Quick view

  Z8 Dodo Copper Jogging Broek Blush

  De Z8 Dodo Copper Jogging Broek Blush is een praktisch en comfortabel broekje voor je kindje. Het broekje met elastische tailleband is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een goede pasvorm.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 8,99

 • Quick view

  Z8 Houston Jogging Broek Indogo / Bluebird

  De Z8 Houston Jogging Broek Indogo / Bluebird is een praktisch en comfortabel broekje voor je kindje. Het stijlvolle jogging broekje is gemaakt van zachte materialen en beschikt over een goede pasvorm.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 11,49

 • Quick view

  Z8 Honeybee Jurkje Soft Pink

  Deze stijlvolle Z8 Honeybee Jurkje Soft Pink is voorzien van een schattige print. Het stijlvolle jurkje sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Perfect te combineren met andere producten van het merk Z8.

  Normale prijs: 21,95

  Special Price 10,99

 • Quick view

  Z8 Nella Jurkje Copper Blush

  Deze stijlvolle Z8 Nella Jurkje Copper Blush is voorzien van een schattige print. Het stijlvolle jurkje sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Perfect te combineren met andere producten van het merk Z8.

  Normale prijs: 21,95

  Special Price 10,99

 • Quick view

  Z8 Long sleeves Dubai Copper Blush / Bluebird

  Dit Z8 Long sleeves Dubai Copper Blush / Bluebird heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt comfortabel aan.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 9,99

 • Quick view

  Z8 Lima T-Shirt Lange Mouwen Soft Pink

  Dit Z8 Lima T-Shirt Lange Mouwen Soft Pink heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt comfortabel aan.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 9,99

 • Quick view

  Z8 Mumbai T-Shirt Lange Mouwen Bluebird / Coconut Milk

  Dit Z8 Mumbai T-Shirt Lange Mouwen Bluebird / Coconut Milk heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 9,99

 • Quick view

  Z8 Sef T-Shirt Lange Mouwen Coconut Milk / Beasty

  Dit Z8 Sef T-Shirt Lange Mouwen Coconut Milk / Beasty heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het stijlvolle shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  19,98

  19,95

 • Nieuw!
  Quick view

  Z8 Reykjavik Salopette Indigo

  Deze Z8 Reykjavik Salopette Indigo is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt voor je kindje. Daarnaast is het stijlvolle pakje verkrijgbaar in verschillende maten.

  Normale prijs: 32,95

  Special Price 16,49

 • Quick view

  Z8 Mockingbird T-Shirt Lange Mouwen Copper Blush

  Dit Z8 Mockingbird T-Shirt Lange Mouwen Copper Blush heeft een perfecte pasvorm en sluit goed aan om het lichaam van je kindje. Het shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt comfortabel aan.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 9,99

12 Resultaten
Trustpilot