ZAZU

Zazu

Zazu helpt je kindje bij het opgroeien door het aanbieden van leuke en handige producten die je kindje zelfvertrouwen geven. Op deze pagina tref je ons assortiment van Zazu aan. De producten bestel je heel eenvoudig online via onze webshop.

Lees meer...

Slaaptrainer

De Zazu slaaptrainer leert je kindje beter doorslapen. Deze wekker geeft aan wanneer het bedtijd is en wanneer het tijd is om op te staan. Is het bijna tijd om op te staan, dan ziet je kindje dit ook al aan de kleur van het scherm. De slaaptrainer is ideaal om kindjes een tijdsbesef aan te leren wanneer ze nog niet kunnen klokkijken.

Nachtlampje

Andere producten van Zazu zijn bijvoorbeeld nachtlampjes die de angst voor alleen-zijn in het donker wegnemen. De Zazu nachtlampjes hebben vaak hele bijzondere eigenschappen. Zo gaan sommige lampjes bijvoorbeeld ’s nachts vanzelf even aan als je kindje huilt. Dat is nog eens handig!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  ZAZU Pinguïn Pam Slaaptrainer

  De ZAZU Pinguïn Pam Slaaptrainer is ideaal om je kindje te leren wanneer het tijd is om op te staan. Aan de hand van de kleur kan je kindje zien of het al bijna uit bed mag. Geschikt vanaf de geboorte.
  38,50
 • Quick view

  ZAZU Uil Lou Nachtlampje

  Het ZAZU uil nachtlampje is dimbaar en schakelt automatisch uit. Het uiltje en de ring zijn apart van elkaar instelbaar. Wanneer je kindje gaat huilen springt het lampje vanzelf weer aan om je kindje gerust te stellen.
  39,95
 • Quick view

  ZAZU Schaap Sam Slaaptrainer

  De ZAZU Schaap Sam Slaaptrainer leert op een ludieke manier wanneer het tijd is om op te staan. De slaaptrainer heeft duidelijke stoplichtkleuren en kan zijn oogjes sluiten en openen om aan te geven of het tijd is om op te staan.
  35,95
 • Quick view

  ZAZU Don de Ezel Hartslagknuffel

  De ZAZU Don de Ezel Hartslagknuffel is een super lief vriendje voor je kindje. Het kalmeert en troost je kindje wanneer het onrustig is en niet in slaap kan komen. Even schudden en de knuffel gaat vanzelf aan.
  29,95
 • Quick view

  ZAZU Dex de Hond Hartslagknuffel

  De ZAZU Dex de Hond Hartslagknuffel is een super lief vriendje voor je kindje. Het kalmeert en troost je kindje wanneer het onrustig is en niet in slaap kan komen. Even schudden en de knuffel gaat vanzelf aan.
  29,95
 • Quick view

  ZAZU Liz het Lammetje Hartslagknuffel

  De ZAZU Liz het Lammetje Hartslagknuffel is een super lief vriendje voor je kindje. Het kalmeert en troost je kindje wanneer het onrustig is en niet in slaap kan komen. Even schudden en de knuffel gaat vanzelf aan.
  29,95
 • Quick view

  ZAZU Pinguïn Zoë Muziekdoosje Grijs

  De ZAZU Pinguïn Zoë Muziekdoosje Grijs beschikt over handige eigenschappen zoals een draadloze speaker, nachtlampje en geluidssensor. Daarnaast kan je kindje genieten van de rustgevende muziek en geluiden.

  29,99

  23,95

 • Quick view

  ZAZU Max Nachtlamp Knuffel

  Deze lieve ZAZU Max Nachtlamp Knuffel kalmeert en troost je kindje wanneer het onrustig is en niet in slaap kan komen. Knijp in het buikje en laat je kindje genieten van de rustgevende melodieën en het lampje.

  29,99

  23,95

8 Resultaten