Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zilverkapjes

Zikverkapjes zijn een medisch hulpmiddel bij borstvoeding. Door de eeuwen heen blijkt een zilverkapje een effectieve hulp te zijn. Er zijn maar heel weinig mensen met een allergie voor zilver. Hierdoor is een zilverkapje voor veel vrouwen veilig om te gebruiken. In de productbeschrijving lees je meer informatie over de zilverkapjes.

Lees meer...

Het gebruik van Zilverkapjes

Een zilverkapje is ene tepelberschermer die je draagt tussen de voedingen in. Zorg voor gebruik dat de borst schoon is en wrijf een druppel moedermelk op de tepel. In combinatie met het zilver zorgt dit voor een helend en gezond klimaat rondom de tepel. Het zilverkapje zal bijdragen aan het herstel van eventuele tepelkloven en geneest ontstekingen. Zilverkapjes kun je combineren met een zoogcompres en een bh. Zorg ervoor dat de bh niet te strak zit, dit kan snijranden veroorzaken. 

Voordelen van zilver

De naam zegt het al: zilverkapjes zijn gemaakt van zilver. Puur zilver doodt virusen en schadelijke bacterien. Bovendien is een zilver allergie heel zeldzaam wat ervoor zorgt dat zilverkapjes geschikt zijn voor vrijwel alle moeders en hun baby's. Zilverkapjes zijn eenvoudig online te bestellen. Is je bestelling uit voorraad leverbaar? Dan kun je de artikelen de volgende dag al in huis verwachten. Zilverkapjes worden altijd zonder verzendkosten verzonden.

Lees minder...
Filteren

1 product

 • Zilverkapjes Tepelbeschermers
  Waardering:
  89%
  0,- 43,-
 • Filteren

  1 product

  Oval loader