Moltonzeil

Wil je het matras in de wieg altijd schoon houden dan kan dat met een moltonzeil. Bij Babypark hebben we verschillende moltonzeiltjes van het A-merk Jollein die je eenvoudig kunt bestellen vanuit onze webshop. Ze zijn gemaakt van katoen en nemen daardoor goed het vocht op zodat het matras droog en fris blijft. Je vindt het assortiment in onze webshop.

Lees meer...

Zeil assortiment Molton

Molton is niet een materiaal maar een techniek, afgeleid van het woord moltonneren. Het wil eigenlijk zeggen dat het materiaal geruwd is. In het geval van de Jollein moltonzeiltjes is dus katoen gebruikt om op te ruwen. Deze techniek heeft ten doel om vocht nog makkelijker op te nemen en dat is nodig omdat we tijdens de slaap veel vocht verliezen (een halve liter voor volwassenen). Door een moltonzeil te gebruiken, kun je je matras langer gebruiken voordat het aan vervanging toe is. Het zeil is in verschillende maten te bestellen. Naast een zeil gemaakt met molton techniek, hebben we uiteraard ook molton hoeslakens. Bekijk ons complete assortiment molton in de webshop.

Moltonzeil bestellen

Je kunt jouw moltonzeiltje morgen al binnen hebben indien je voor 20:00 uur bestelt. In dat geval kan onze bezorgdienst het zeiltje nog dezelfde dag verzenden. Door onze grote voorraden is de kans groot dat er direct uit voorraad geleverd kan worden. Je kunt de status van de voorraad in de webshop zien staan. Voor alle bestellingen vanaf 20 euro geldt, dat we geen bezorgkosten in rekening brengen. In onze megastores kun je uiteraard ook terecht voor jouw moltonzeil en alle andere artikelen uit ons ruime assortiment, Je vindt ze opgesteld in een showroom van duizenden vierkante meters groot (soms zelfs meer dan tienduizend). Er zijn momenteel 10 megastores verspreid over Nederland en in elke megastore vind je ook een deskundig team aan verkoopspecialisten die je verder kan helpen. Je vindt de adressen en openingstijden van onze megastores op onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Moltonzeil Wit 40 x 50 cm

  Handig zeiltje wat je op het matras in de wieg legt. Het neemt vocht op en houdt het matras droog. Gemaakt van katoen.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,79

 • Quick view

  Jollein Moltonzeil Wit 50 x 90 cm

  Handig zeiltje wat je op het matras in een ledikant legt. Het neemt vocht op en houdt het matras droog. Gemaakt van katoen.
  8,50
 • Quick view

  Jollein Moltonzeil Wit 80 x 100 cm

  Handig zeiltje wat je op het matras in een juniorbed legt. Het neemt vocht op en houdt het matras droog. Gemaakt van katoen.
  12,50
3 Resultaten
Trustpilot