Munchkin 360° beker

Ook op het gebied van drinkbekers heeft Babypark een ruime keuze. Zo hebben we bijvoorbeeld oefenbekers met extra grote oren die het zelfstandig drinken voor je kindje bevorderen. Ook hebben we de Munchkin Miracle 360° beker. De Munchkin beker met de 360° rand en een deksel dat sluit wanneer er niet wordt gedronken, zorgt ervoor dat er niet gemorst wordt. De beker is in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Welke Munchkin 360° beker je ook kopen wilt, elk van deze modellen valt onder de laagsteprijsgarantie van Babypark.

Lees meer...

Munchkin Miracle 360° beker uitvoeringen

De Munchkin beker met 360° rand is verkrijgbaar in een aantal modellen. Zo hebben we de Sippy Cup, Fruit Infuser en de Personalised uitvoering. De Sippy Cup is geschikt vanaf 18 maanden en is ideaal als oefenbeker omdat het 100% waterdicht is en lekvrij. Dat komt door de 360° rand en het deksel dat automatisch afsluit wanneer je kindje niet drinkt. De Fruit Infuser kan gebruikt worden om met water en vers fruit een fruitsapje te maken. Deze beker is ook geschikt vanaf 18 maanden. Wanneer je meerdere kinderen hebt of de beker wordt meegenomen naar bijvoorbeeld school dan is de gepersonaliseerde Miracle beker van Munchkin een aanrader. Deze beker is voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt geleverd met leuke stickers om de beker eigen te maken. Op sommige stickers kun je ook de naam van je kindje schrijven. Bekijk alle modellen en kleuren en maak je keuze. Wil je ze met eigen ogen komen bekijken dan kun je terecht in een van onze megastores.

Munchkin 360° beker online kopen

Naast onze megastores kun je uiteraard de Munchkin 360° beker ook via onze webshop bestellen. Voor het gros van onze artikelen geldt dat we ze nog dezelfde werkdag kunnen verzenden mits je voor 23:59 uur bestelt. Voor bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer geldt, dat we geen verzendkosten in rekening brengen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Color Changing 360° Beker 266 ml

  Met de Munchkin Color Changing 360° Beker 266 ml is knoeien vanaf nu verleden tijd. Door de beker te vullen met een koel drankje verandert de beker van kleur. Verder is de beker gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Munchkin Stainless Steel Miracle 360° Sippy Cup

  Met de Munchkin Stainless Steel Miracle 360° Sippy Cup is knoeien verleden tijd! De 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Verder is de beker eenvoudig te reinigen na gebruik.

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Munchkin 360° Beker 296 ml

  Met de Munchkin 360° Beker is vanaf nu knoeien verleden tijd. Door de nauwsluitende bekerrand kan je kindje zonder te knoeien zijn beker leegdrinken. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  10,36
 • Quick view

  Munchkin 360° Oefenbeker 207 ml

  Ben je opzoek naar een praktische beker voor jou kleine dreumes? De Munchkin 360° Oefenbeker is een fijne handzame beker om je kindje kennis te laten maken met het drinken uit een 'gewone' beker.
  9,56
4 Resultaten
Trustpilot