Munchkin Miracle beker

Van het merk Munchkin kun je bij Babypark terecht voor vrolijke en praktische drinkbekers. Ook wanneer je de Munchkin Miracle 360° beker wilt kopen kun je bij Babypark slagen. Dat niet alleen, je betaalt er dankzij onze laagsteprijsgarantie ook nog eens de laagste prijs van Nederland voor. We hebben de Miracle beker van Munchkin in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Bekijk de opties in ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment Munchkin Miracle 360° bekers

Bij Babypark kun je kiezen uit verschillende Miracle bekers van Munchkin zoals de Sippy Cup, Fruit Infuser en de gepersonaliseerde drinkbeker. De Sippy Cup zorgt ervoor dat je kindje zonder morsen kan drinken door de 360° bekerrand en het deksel dat automatisch sluit wanneer je kindje niet drinkt. De beker is daardoor waterdicht en lekvrij te gebruiken. Het is geschikt vanaf 18 maanden en is eenvoudig schoon te maken. Met de Miracle Fruit Infuser kun je eenvoudig een eigen fruitsapje maken. Deze beker heeft verder dezelfde voordelen als de Sippy Cup maar is al te gebruiken vanaf 6 maanden. De gepersonaliseerde Munchkin Miracle beker wordt geleverd met leuke stickers waarmee je kindje de beker geheel eigen kan maken. Een ander voordeel van dit model, is de dubbele wand die ervoor zorgt dat het drankje koel of warm gehouden kan worden. Deze beker is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Munchkin Miracle beker online kopen

De Miracle bekers zijn in vele vrolijke kleuren beschikbaar. Je kunt ze via de webshop eenvoudig bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan kunnen we je bestelling vaak nog dezelfde werkdag verzenden. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen bezorgkosten. Babypark beschikt ook over verschillende megastores die je kunt bezoeken. De adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Stainless Steel Miracle 360° Sippy Cup

  Met de Munchkin Stainless Steel Miracle 360° Sippy Cup is knoeien verleden tijd! De 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Verder is de beker eenvoudig te reinigen na gebruik.

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Sippy Cup

  Met de Munchkin Miracle 360° Sippy Cup is knoeien verleden tijd! De handige 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Verder is de drinkbeker eenvoudig te reinigen na gebruik.
  11,96
 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Fruit Infuser

  Met de Munchkin Miracle 360° Fruit Infuser is knoeien verleden tijd! De handige 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Ook heeft de drinkbeker ruimte voor verse stukjes fruit.
  15,49
 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Personalised Drinkbeker

  De Munchkin Miracle 360° Personalised Drinkbeker is dubbelwandig en is voorzien van een isolerende functie. Zo blijven de drankje van je kindje langer koel én warm. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  16,99
4 Resultaten
Trustpilot