Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Munchkin white hot

Wat voor jou misschien een aangename temperatuur is, is dat niet altijd voor je baby. Baby’s zijn een stuk gevoeliger voor hoge en lage temperaturen. Zo loop je bij het in bad doen van je kindje het risico dat het verbrand of onderkoeld raakt. Het water mag niet kouder zijn dan 36 graden en niet warmer dan 38 graden. Om te weten hoe warm het is, kun je je ellenboog gebruiken of een badthermometer voor een betrouwbaardere meting. Bij Babypark hebben we verschillende badthermometers in het assortiment beschikbaar. Opvallend is de lijn van Munchkin met hun White Hot technologie. Zij brengen producten uit die de temperatuur van water of het eten meet en via een verkleuring toont of het veilig is. Deze techniek is ingebouwd in praktische artikelen zodat een aparte thermometer niet nodig is. Je kunt via Babypark de Munchkin White Hot artikelen kopen tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk ons assortiment.

Lees meer...

White hot munchkin producten

In ons assortiment vind je onder andere een eetlepel met de gepatenteerde White Hot techniek van Munchkin. De naam verwijst naar ‘witheet’ en geeft daarmee de werking aan van de temperatuurmeting. Wordt een bepaald gekleurd onderdeel wit, dan is het te warm voor je kindje. De lepel is daarnaast ook zo vormgegeven dat het zachte randen heeft zodat het ook prettig eten is met gevoelig tandvlees. Voor in het bad heeft Munchkin een leuke badeend die op dezelfde wijze de temperatuur meet. Is de temperatuur te hoog dan verschijnt er ‘hot’ in witte letters op de gele badeend. Dit zijn een paar voorbeelden van de artikelen met deze techniek, bekijk de hele collectie in ons assortiment.

Munchkin white hot artikelen kopen

Bestel je graag online dan plaats je je bestelling gewoon voor 20:00 uur via onze webshop en zorgen wij ervoor dat het dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Wil je de artikelen met eigen ogen komen bekijken en/of heb je nog vragen? Kom dan gerust eens langs in een van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader