Munchkin white hot

Wat voor jou misschien een aangename temperatuur is, is dat niet altijd voor je baby. Baby’s zijn een stuk gevoeliger voor hoge en lage temperaturen. Zo loop je bij het in bad doen van je kindje het risico dat het verbrand of onderkoeld raakt. Het water mag niet kouder zijn dan 36 graden en niet warmer dan 38 graden. Om te weten hoe warm het is, kun je je ellenboog gebruiken of een badthermometer voor een betrouwbaardere meting. Bij Babypark hebben we verschillende badthermometers in het assortiment beschikbaar. Opvallend is de lijn van Munchkin met hun White Hot technologie. Zij brengen producten uit die de temperatuur van water of het eten meet en via een verkleuring toont of het veilig is. Deze techniek is ingebouwd in praktische artikelen zodat een aparte thermometer niet nodig is. Je kunt via Babypark de Munchkin White Hot artikelen kopen tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk ons assortiment.

Lees meer...

White hot munchkin producten

In ons assortiment vind je onder andere een eetlepel met de gepatenteerde White Hot techniek van Munchkin. De naam verwijst naar ‘witheet’ en geeft daarmee de werking aan van de temperatuurmeting. Wordt een bepaald gekleurd onderdeel wit, dan is het te warm voor je kindje. De lepel is daarnaast ook zo vormgegeven dat het zachte randen heeft zodat het ook prettig eten is met gevoelig tandvlees. Voor in het bad heeft Munchkin een leuke badeend die op dezelfde wijze de temperatuur meet. Is de temperatuur te hoog dan verschijnt er ‘hot’ in witte letters op de gele badeend. Dit zijn een paar voorbeelden van de artikelen met deze techniek, bekijk de hele collectie in ons assortiment.

Munchkin white hot artikelen kopen

Bestel je graag online dan plaats je je bestelling gewoon voor 20:00 uur via onze webshop en zorgen wij ervoor dat het dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Wil je de artikelen met eigen ogen komen bekijken en/of heb je nog vragen? Kom dan gerust eens langs in een van onze megastores.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Lepelset 4 Stuks

  Dankzij het innovatieve systeem zijn de Munchkin White Hot™ veiligheidslepels ideaal voor het voeden van je kindje. In diverse kleuren verkrijgbaar.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje

  Met het Munchkin White Hot™ Veiligheidseendje kan je kindje veilig in bad. Niet alleen is het een vrolijk figuurtje voor je kindje om mee te spelen, ook laat het duidelijk zien wanneer het water te warm is.
  6,95
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje

  Dit Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje is ideaal wanneer je kindje te groot is geworden voor een babybadje. De White Hot™ technologie waarschuwt je wanneer het water te warm is om in te badderen.

  25,95

  20,76

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Kommenset 3 Stuks

  De Munchkin White Hot™ Kommenset bestaat uit 3 kommen met een innovatieve White Hot™ indicatorstrip. Zo heeft u nooit meer te warm eten.

  13,95

  9,71

4 Resultaten
Trustpilot