Nachtlampje kind

Voor een kind kan een donkere kinderkamer bedreigend over komen, de ouders zijn er niet om bescherming te bieden en de fantasie kan de vrije loop nemen. Om toch een beetje geborgenheid en een gevoel van veiligheid te bieden, kun je een kinder nachtlampje inzetten. Op het gebied van nachtlampjes voor kinderen heb je bij Babypark ook een ruime keuze zodat je altijd zal slagen. Doordat we enkel A-merken in het assortiment voeren, zit het met de kwaliteit wel goed en die kwaliteit haal je tegen de laagste prijzen in huis door de laagsteprijsgarantie van Babypark. Vind je een artikel twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons assortiment en bestel jouw favoriete nachtlampje voor jouw kind.

Lees meer...

Assortiment kinder nachtlampjes

Veel van de nachtlampjes zijn in de vorm van een leuk figuurtje waardoor het altijd een leuke toevoeging is voor het interieur van de kinderkamer. We hebben bijzonder leuke figuurtjes van het merk Flow Amsterdam. Sommige lampjes veranderen van kleur wanneer ze worden aangeraakt en/of gaan vanzelf uit na een bepaalde tijd. Wij hebben ook lampjes met sensors. Zo zorgt een lampje met fotosensor ervoor dat het vanzelf aangaat wanneer het donker wordt. Een kinder nachtlampje met een bewegingssensor zorgt ervoor dat het aanspringt bij beweging. Dit is bijvoorbeeld ideaal in een gang. Wanneer jouw kindje dan 's avonds naar het toilet moet, dan wordt de gang automatisch verlicht.

Bestellen nachtlampje kinderen

Wij kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een leuk lampje nog niet meevalt met zoveel keuze. Heb je eenmaal de keuze gemaakt en is het op voorraad dan kun je het vaak de volgende dag al in het stopcontact steken. Wie voor 20:00 uur bestelt, verzekert zich er van dat wij het nog dezelfde dag versturen. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan bezorgen we het gratis. Je kunt de kinder nachtlampjes ook komen bekijken in de showroom van 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green

  Dit Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  37,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
  8,46
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Zilver

  De Nijntje nachtlamp 3D zilver verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  11,99

  11,49

 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  25,46
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.
  5,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje

  Dit Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Mr Maria eenvoudig in en uit.
  75,-
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Naughty Cow

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een koe is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Cute Dragon

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een draak is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.

  14,99

  14,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Innocent Dog

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een hond is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  69,95
 • Quick view

  MyKelys Kat LED Lamp

  De MyKelys Kat LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  34,95
 • Quick view

  MyKelys Konijn 1 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 1 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  Luvion Glowstar Nachtlampje

  Het Luvion Glowstar Nachtlampje geeft zacht en geruststellend licht. Het licht werkt als een thermometer en geeft aan wanneer het te warm of te koud is in de babykamer. het lampje is gemaakt van zacht siliconen.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.

  4,99

  4,49

37 Resultaten
 1. 1
 2. 2