Nachtlampje kind

Voor een kind kan een donkere kinderkamer bedreigend over komen, de ouders zijn er niet om bescherming te bieden en de fantasie kan de vrije loop nemen. Om toch een beetje geborgenheid en een gevoel van veiligheid te bieden, kun je een kinder nachtlampje inzetten. Op het gebied van nachtlampjes voor kinderen heb je bij Babypark ook een ruime keuze zodat je altijd zal slagen. Doordat we enkel A-merken in het assortiment voeren, zit het met de kwaliteit wel goed en die kwaliteit haal je tegen de laagste prijzen in huis door de laagsteprijsgarantie van Babypark. Vind je een artikel twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil terug. Bekijk ons assortiment en bestel jouw favoriete nachtlampje voor jouw kind.

Lees meer...

Assortiment kinder nachtlampjes

Veel van de nachtlampjes zijn in de vorm van een leuk figuurtje waardoor het altijd een leuke toevoeging is voor het interieur van de kinderkamer. We hebben bijzonder leuke figuurtjes van het merk Flow Amsterdam. Sommige lampjes veranderen van kleur wanneer ze worden aangeraakt en/of gaan vanzelf uit na een bepaalde tijd. Wij hebben ook lampjes met sensors. Zo zorgt een lampje met fotosensor ervoor dat het vanzelf aangaat wanneer het donker wordt. Een kinder nachtlampje met een bewegingssensor zorgt ervoor dat het aanspringt bij beweging. Dit is bijvoorbeeld ideaal in een gang. Wanneer jouw kindje dan 's avonds naar het toilet moet, dan wordt de gang automatisch verlicht.

Bestellen nachtlampje kinderen

Wij kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een leuk lampje nog niet meevalt met zoveel keuze. Heb je eenmaal de keuze gemaakt en is het op voorraad dan kun je het vaak de volgende dag al in het stopcontact steken. Wie voor 20:00 uur bestelt, verzekert zich er van dat wij het nog dezelfde dag versturen. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan bezorgen we het gratis. Je kunt de kinder nachtlampjes ook komen bekijken in de showroom van 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green

  Dit Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  47,-
 • Quick view

  Atelier Pierre Dame Blanche Nachtlampje Medium Peach

  Met het Atelier Pierre Dame Blanche Nachtlampje Medium Peach hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  59,90

  54,95

 • Quick view

  Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  59,90

  54,90

 • Quick view

  Nattou Muis Nachtlampje

  Met het schattige Nattou Muis Nachtlampje voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 22,95

 • Quick view

  Atelier Pierre Vos Cesar LED Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Vos Cesar LED Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Atelier Pierre Royal Kroon LED Nachtlampje Wit

  Met het Atelier Pierre Royal Kroon LED Nachtlampje Wit hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy

  Dit Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  47,-
 • Quick view

  Nattou Beer Nachtlampje

  Met het schattige Nattou Beer Nachtlampje voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.

  24,95

  23,90

 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  MyKelys Kat Nachtlampje

  De MyKelys Kat Nachtlampje is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Het nachtlampje werkt op 3x AAA batterijen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  26,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Soothe Licht & Geluid Nachtlampje

  Met het Maxi-Cosi Soothe Licht & Geluid Nachtlampje creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De opties zijn te bedienen met de Maxi-Cosi Connected Home-app of handmatig met de bedieningsknoppen.
  79,99
 • Quick view

  Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 26,-

 • Quick view

  Flow Amsterdam Liva Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Liva Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door het nachtlampje aan te raken veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en beschikt over een timer.
  32,95
 • Quick view

  Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  44,95

  41,95

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boeklamp Met USB

  Dit LIFETIME Kidsrooms Boeklamp Met USB is een praktische lamp gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder gaat de boeklamp aan zodra je hem opent. Daarnaast is de boeklamp van LIFETIME oplaadbaar via USB.
  40,-
 • Quick view

  Nattou Nachtlamp Sleepy Beer Knuffel

  Met de schattige Nattou Nachtlamp Sleepy Beer Knuffel voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.

  59,95

  55,75

 • Quick view

  Nuuroo Ella Panda Nachtlampje

  Dit stijlvolle Nuuroo Ella Panda Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nuuroo eenvoudig in en uit.

  Normale prijs: 35,-

  Special Price 27,96

 • Quick view

  Maxi-Cosi Glow Wieglampje

  Met het Maxi-Cosi Glow Wieglampje creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De opties zijn te bedienen met de Maxi-Cosi Connected Home-app of via spraakbediening met Alexa en Google Assistant.

  39,99

  39,-

 • Quick view

  MyKelys Beer Nachtlampje

  De MyKelys Beer Nachtlampje is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Het nachtlampje werkt op 3x AAA batterijen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  26,95
 • Quick view

  Nattou Nachtlamp Sleepy Beer Knuffel Beige

  Met de Nattou Nachtlamp Sleepy Beer Knuffel Beige voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.

  59,95

  48,29

 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje

  Dit Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Mr Maria eenvoudig in en uit.

  75,-

  63,99

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.

  9,99

  8,49

47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot