Nachtlampje baby

Voor een nachtlampje heb je bij Babypark een uitgebreide keuze aan schitterende lampjes. We hebben lampjes in allerlei leuke uitvoeringen zoals schattige uiltjes of walvisjes. De vrolijke lampjes fleuren elke kinderkamer op ook als ze niet aan staan. Je bestelt ze eenvoudig en voordelig via de webshop van Babypark. Bekijk ons assortiment en bestel ook zo'n leuk lampje om jouw kindje met een prettiger gevoel te laten slapen.

Lees meer...

Assortiment nachtlampjes

Sommige lampjes doen meer dan alleen licht geven. Zo zien de meeste lampjes er heel schattig uit maar hebben ze ook nog extra functies. Zo is er een lampje met fotosensor dat kan detecteren wanneer het donker is en dan vanzelf aan gaat. Of een nachtlampje met bewegingssensor dat ideaal is in een gang. Of wat dacht je van een baby nachtlampje met ingebouwde thermometer of eentje die ook als zaklampje gebruikt kan worden. Op het gebied van design is tegenwoordig ook veel mogelijk. Zo hebben we een speciaal lampje met lichtgevende ballen die afneembaar zijn. Deze ballen doven vanzelf na 30 minuten. Er komt geen warmte af van de ballen zodat jouw kindje er zelfs veilig mee kan slapen in bed. Zoals je ziet is de keuze enorm in de webshop van Babypark. Voor welk lampje je ook gaat, je weer in ieder geval zeker dat het van hoogwaardige kwaliteit is.

Bestellen nachtlampje baby

Om zo'n leuk baby nachtlampje te bestellen, hoef je alleen maar even naar onze webshop te gaan. Daar vind je een duidelijk overzicht van ons assortiment. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is, wordt de bestelling gratis verzonden. Wordt de bestelling voor 20:00 uur geplaatst dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Je bent uiteraard ook welkom om onze collectie nachtlampjes met eigen ogen te bekijken. In elk van onze 10 megastores vind je duizenden vierkante meters showroom en helpt een team van verkoopspecialisten jou graag verder.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  26,36

 • Quick view

  Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green

  Dit Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  44,-
 • Quick view

  Chicco Schaapje Met Lieve Woordjes Nachtlamp

  De Chicco Schaapje Met Lieve Woordjes Nachtlamp is een zachte knuffel en een nachtlampje in één. De knuffel licht op wanneer je kindje geluid maakt. Zo voelt je kindje zich veilig en comfortabel in bed.

  Normale prijs: 29,99

  Special Price 23,69

 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  26,36

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een USB zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten. Praktisch in gebruik!
  79,95
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  22,49
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  79,95

  63,96

 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boeklamp Met USB

  Dit LIFETIME Kidsrooms Boeklamp Met USB is een praktische lamp gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder gaat de boeklamp aan zodra je hem opent. Daarnaast is de boeklamp van LIFETIME oplaadbaar via USB.
  40,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Apollo nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.

  249,95

  199,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White vrolijkt de kamer van je kindje op! De ijsbeer kan aan en uit door middel van een schakelaar en heeft één kleur verlichting. Het lampje heeft een oplaadbare batterij.

  89,95

  76,46

 • Quick view

  Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy

  Dit Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  44,-
 • Quick view

  Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje

  Dit Mr Maria Nijntje Eerste Licht Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Mr Maria eenvoudig in en uit.

  75,-

  64,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 7,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  28,01

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,46

 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  28,01

 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.

  7,-

  6,99

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.
  8,-
 • Quick view

  Liewood Winston Cat Nachtlampje

  Dit Liewood Winston Cat Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  44,-
 • Quick view

  Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Billy & Tika Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot