Nijntje Knuffel


 

Al jaren is Nijntje een begrip. Generaties zijn opgegroeid met het door Dick Bruna ontworpen konijntje. Wie kent Nijntje nou niet? Misschien is Nijntjes populariteit te danken aan de eenvoud van het ontwerp. Simpel, maar toch herkenbaar. In ieder geval spreekt het heel veel jonge kinderen aan.
Naast allerlei andere producten van Nijntje, zoals boeken, rammelaars of decoratiemateriaal, verkoopt Babypark ook knuffels van dit figuurtje. Veel baby's en peuters zijn dol op knuffels. Kleine kinderen hebben vaak een hechte band met hun knuffel. Een band die je vaak niet voor mogelijk houdt.
Kies jouw Nijntje knuffel naar keuze uit en bestel direct online!

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel biedt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddengoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkopers zijn je graag van dienst!