Nijntje SpeelgoedAl jaren is Nijntje een begrip. Generaties zijn opgegroeid met het door Dick Bruna ontworpen konijntje. Wie kent Nijntje nou niet? Misschien is Nijntjes populariteit te danken aan de eenvoud van het ontwerp. Simpel, maar toch herkenbaar. In ieder geval spreekt het heel veel baby's en peuters aan.
Babypark heeft een ruime hoeveelheid speelgoed van Nijntje in haar assortiment. Allereerst natuurlijk knuffels. Veel kinderen zijn dol op knuffels. Ze hebben vaak een hechte band met hun knuffel. Een band die je vaak niet voor mogelijk houdt.
Daarnaast verkopen wij allerlei ander speelgoed van Nijntje, zoals boeken, rammelaars, speelgoed voor in de box ...
Of zoek je misschien decoratiemateriaal van Nijntje om de kinderkamer mee op te vrolijken? Ook hiervoor ben je bij Babypark op het juiste adres!
Kies jouw Nijntje product naar keuze uit en bestel direct online!

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel biedt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddengoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkopers zijn je graag van dienst!