Nijntje zwembandjes

Nijntje is een ware klassieker en is dan ook de perfecte decoratie voor kinderproducten. Bij Babypark hebben we vele verschillende artikelen waarop Nijntje te zien is. Zoek je bijvoorbeeld zwembandjes met Nijntje dan slaag je daar ook voor bij Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je voor elk type Nijntje-artikel bij ons de laagste prijs van Nederland.

Lees meer...

Nijntje zwemband van Rubotoys

Voor zwembandjes met Nijntje erop biedt Rubotoys een leuke optie. Dit zwembandje maakt zwemmen of badderen extra leuk door de vrolijke print. Het zwembandje heeft vier volledige afbeeldingen van Nijntje aan de verschillende zijden en vrolijke kleuraccenten over de gehele oppervlakte van de band. De Nijntje zwemband is 50 cm in doorsnee en gemaakt van stevig materiaal. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor baby’s hebben we verschillende badzitjes om het verblijf in bad of kinder zwembadje in de tuin veiliger te maken. In onze webshop kun je tevens zoeken op Nijntje wanneer je ook al onze artikelen met Nijntje wilt bekijken.

Nijntje zwembandje bestellen

Om je Nijntje zwembad snel in huis te halen, bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Bestellingen met een totale bestelwaarde vanaf 20 euro verzenden we kosteloos. Wanneer je al onze Nijntje artikelen eens met eigen ogen wilt bekijken, dan ben je uiteraard van harte welkom in een van onze megastores. Op onze website vind je ook een overzicht van al onze megastores met adresgegevens. Zo zie je meteen welke megastore in jouw regio actief is. In onze megastores vind je ook een team van productspecialisten voor het beantwoorden van je vragen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Rubotoys Nijntje Zwemband

    Met de vrolijke Rubotoys Nijntje Zwemband kan je kindje rustig en veilig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De zwemband heeft een ruime opening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

    3,99

    3,90

1 Resultaten
Trustpilot