Nuna schommelstoel

Een schommelstoel oubollig? Niet wanneer je voor de Nuna baby schommelstoel gaat. Zo vormt het stijlvolle design van de Nuna Wipstoel een ware aanwinst voor elke kamer. Wij hebben verschillende modellen van de Nuna schommelstoel waaronder bijvoorbeeld de Nuna Leaf Grow Wipstoel Iron die te gebruiken is vanaf de geboorte tot 60 kg. Met inlegje is de stoel direct vanaf de geboorte te gebruiken en vanaf 9kg zonder. Je kunt dan nog wel gebruik blijven maken van een veiligheidsharnas. Je kunt het stoeltje dan ook wat meer rechtop zetten. Wanneer jouw kindje dat ook ontgroeid is, kun je de bekleding met harnas verwijderen zodat er meer ruimte ontstaat. Het beweegt van links naar rechts zoals een vallend blad waar de stoel dan ook zijn naam aan dankt.

Lees meer...

Functionaliteit Nuna baby schommelstoel

De Nuna schommelstoel kun je met een duwtje twee minuten laten wiegen. Je kunt het ook vastzetten om jouw kindje bijvoorbeeld eenvoudig te kunnen voeren. Je kunt ook de optionele speelboog met leuke figuurtjes vastzetten aan het stoeltje zodat jouw kindje ook wat te spelen heeft. Niet alleen het speelboogje is verwijderbaar, je kunt ook de zitting van de voet halen. Dit maakt het eenvoudiger wanneer je de stoel wilt opbergen of meenemen. De schommelstoel van Nuna is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zo is de inleg van 100% organisch katoen. Wij hebben verschillende modellen van de Leaf. Bekijk ons gehele assortiment en kies de stoel die het beste bij jouw wensen en interieur past.

Schommelstoel van Nuna bestellen

Bestellen van de schommelstoel gaat eenvoudig en snel. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht zodat we ook geen bezorgkosten rekenen voor de Nuna baby schommelstoel. Je kunt ook voor een demonstratie langskomen in een van onze 10 megastores in Nederland.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Leaf Grow Wipstoel Met Speelboog

  De Nuna Leaf Grow Wipstoel is een stijlvol en praktisch wipstoeltje waarbij geen snoeren of batterijen nodig zijn. De wipstoel heeft 3 verschillende ligstanden en een rugleuning van ademend materiaal.
  299,-
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel Grijs

  Deze Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel Grijs is het ideale speeltje om aan de Nuna Leaf™ wipstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 speeltjes die van de boog afgehaald kunnen worden om te reinigen.

  29,99

  25,49

 • Quick view

  Nuna Leaf™ Curv Wipstoel

  De Nuna Leaf™ Curv Wipstoel beschikt over een unieke wiegende beweging (als een vallend blad) waardoor je kindje helemaal tot rust komt. De wipstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg.

  229,-

  195,-

 • Quick view

  Nuna Leaf Zonnekap Cinder

  De Nuna Leaf Zonnekap Cinder is een handige zonnekap met insectennet voor de Nuna Leaf wipstoeltjes. Je kind heeft nu geen last meer van de felle zon en ook insecten blijven uit de buurt van je kindje.
  29,99
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wipstoel

  In de Nuna Leaf™ Wipstoel komt je kindje volledig tot rust door de natuurlijke bewegingen. Het wipstoeltje is geschikt vanaf de geboorte tot 60 kg en beschikt over een 3-punts veiligheidsgordel.

  199,-

  197,10

 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wind

  De Nuna Leaf™ Wind is een handige motor die jouw Nuna Leaf™ of Nuna Leaf™ Curv wipstoel continu laat schommelen, zo lang je maar wilt. Beschikt over zes verschillende snelheden.

  99,99

  84,99

6 Resultaten
Trustpilot