Ardo verzorgingsproducten

 

Tijdens het verschonen en verzorgen van je kindje kan je gebruik maken van diverse verzorgingsproducten. Zo kan je shampoo gebruiken om de haartjes te wassen of zinkzalf voor rode billetjes. Onder verzorgingsproducten worden niet alleen zalfjes en smeersels verstaan maar ook bijvoorbeeld producten die het verschonen en verzorgen makkelijker maken zoals bakjes om wattenstaafjes en watjes in op te bergen, luieremmers of clips om hydrofiele doeken op te hangen. Bij Babypark kun je terecht voor diverse verzorgingsproducten.

 

Lees meer...

Voorkom geïrriteerde tepels met Ardo tepelzalf

Door borstvoeding kan de huid rondom de tepels droog en schilferig worden, pijnlijk aanvoelen en ook kunnen er tepelkloven ontstaan. Tepelkloven weerhouden je vaak om borstvoeding te geven omdat het voeden van je kindje dan erg pijnlijk kan zijn. Ter voorkoming van tepelkloven en een droge en pijnlijke huid heeft Ardo tepelzalven ontwikkeld. Ardo tepelzalf beschermt de tepels vóór en tijdens de borstvoeding, voorkomt kloofjes en houdt de huid rondom de tepel zacht, soepel en gezond. Het fijne aan de Ardo tepelzelf is dat het niet plakt, maar juist in de huid en tepelweefsel wordt geabsorbeerd. Ook hoeft de Ardo tepelzalf voor een voeding niet te worden verwijderd. Ardo tepelzalven bevatten geen toevoeg- en conserveringsmiddelen en zijn reuk- en smaakneutraal en hypoallergeen.

 

Over Ardo

Ardo is een Zwitsers familiebedrijf dat in 1995 is opgericht en zich richt op de productie en verkoop van hoogwaardige medisch-technische producten. De productie is toegespitst op activiteiten in de neonatologie, kolftechniek en het moeder- en kindbereik. De producten van Ardo zijn onderworpen aan strenge kwalititeitsvoorschriften en de wet voor medische producten, hierdoor heeft Ardo veiligheid voor moeder en kind hoog in het vaandel. Op onze website vind je de actuele producten van Ardo. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Ardo Goldcream Tepelzalf 30 ml

  Ardo Goldcream Tepelzalf 30 ml is een zuiver biologisch product dat gemaakt is van 100% lanoline. De zalf is hypoallergeen en bijna reuk- en smaakneutraal. De tepelzalf ondersteunt zelfgenezing van de huid.
  7,10
 • Quick view

  Ardo Multi-Mam Balm 10 ml

  De Ardo Multi-Mam Balm is een plantaardig alternatief voor Lanoline. Deze tepelzalf is gebaseerd op een selectie van plantaardig oliën. De tepels worden beschermd tegen kloofjes en de huid blijft zacht en soepel.
  6,95
 • Quick view

  Ardo Goldcream Tepelzalf 10 ml

  Ardo Goldcream Tepelzalf 10 ml is een zuiver biologisch product dat gemaakt is van 100% lanoline. De zalf is hypoallergeen en bijna reuk- en smaakneutraal. De tepelzalf ondersteunt zelfgenezing van de huid.
  5,05
3 Resultaten