Palais de L’eau omslaghanddoeken

 

Met een omslaghanddoek zorg je ervoor dat je kindje na een badje lekker warm blijft en op kan drogen. Babypark heeft diverse omslagdoeken in allerlei kleuren en motieven.

 

Lees meer...

Handige Palais de L’eau omslaghanddoeken

Palais de L’eau heeft hele handige omslaghanddoeken te koop. Vaak gebeurt het dat tijdens het wassen van je kindje er een handdoek van je schouder afglijdt, met een omslaghanddoek van Palais de L’eau kan je dit voorkomen. De omslaghanddoek van Palais de L’eau hang je gemakkelijk om je nek. Na het wassen leg je je kindje dicht tegen je aan en sla je daarna de handdoek over hem of haar heen. Heel handig dus! Een Palais de L’eau omslaghanddoek is gemaakt van 100% organisch katoen en voelt hierdoor zacht aan. Verder is een omslaghanddoek van Palais de L’eau heerlijk groot van formaat (120x100 cm). Voor het wassen van je kindje kan je een Palais de L’eau washandje gebruiken, deze is ook fijn en zacht voor de huid.

 

Over Palais de L’eau

Palais de L’eau is opgericht door een Amsterdamse moeder Conchita van Doorn. Naast Palais de L’eau omslaghanddoeken bestaat het assortiment ook uit Palais de L’eau washandjes en Palais de L’eau kinderbadcapes, dit alles is verkrijgbaar bij Babypark. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Palais de l'eau Baby Towel

    Met de Palais de l'eau Baby Towel kan je kindje heerlijk opdrogen in jouw armen. Doe de handdoek om je nek en wikkel daarna je kindje in. De handdoek is gemaakt van 100% organisch katoen.
    49,95
1 Resultaten