Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Peuterbed matras

Peuters hebben hun slaap natuurlijk hard nodig. Gedurende de dag doen ze zoveel indrukken op en leren ze zoveel nieuwe dingen, dat dient verwerkt te worden en daarbij is slaap erg belangrijk. Om goed te kunnen slapen, is echter ook een goed bed met matras nodig. Bij Babypark hebben we verschillende peuterbedden en peuterbed matrassen in ons assortiment. Een matras voor een peuterbed dient natuurlijk comfortabel te zijn maar aangezien er ook nog ongelukjes kunnen gebeuren, is het ook prettig om bijvoorbeeld een afritsbare tijk te hebben dat in de wasmachine kan. Bekijk ons assortiment en maak je keuze.

Lees meer...

Assortiment peuterbed matrassen

In het assortiment van Babypark vind je een matras voor een peuterbed in verschillende maten, net wat in jouw peuterbedje past. Veel matrassen zijn gemaakt met een deel tencel. Dit materiaal zorgt ervoor dat vocht snel wordt afgevoerd. Is je kindje allergisch dan hebben we verschillende matrassen die van antiallergisch materiaal zijn gemaakt zodat dit de nachtrust ten goede komt. We hebben matrassen in verschillende dikten en met of zonder binnenvering of vulling van bijvoorbeeld koudschuim. Je ziet, er zijn heel wat keuzes te maken en wat de beste keuze is, hangt volledig af van je wensen. In onze megastores kan ons team van verkoopspecialisten je daar gelukkig in bijstaan. Zij kunnen je adviseren en je kunt de matrassen zelf ook even voelen. Je vindt een overzicht met adresgegevens op onze website.

Peuterbed matras online bestellen

Weet je al welk matras je moet hebben dan is het natuurlijk ook mogelijk om het direct vanuit onze webshop te bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur op een werkdag dan heb je het de volgende dag al in huis. Wij rekenen bovendien geen verzendkosten voor bestellingen van 20 euro of meer.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

15 producten

Populariteit
Filteren

15 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader