Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Peuterbed meisje

Voor een meisjes peuterbed zijn er verschillende opties beschikbaar binnen het uitgebreide assortiment van Babypark. Doordat we met gerenommeerde A-merken werken, is de kwaliteit altijd gewaarborgd. We hebben peuterbedden voor meiden in verschillende uitvoeringen en stijlen. Heeft jouw dochter nog een broer of zus die op dezelfde kamer slaapt dan biedt een stapelbed wellicht uitkomst om ruimte te besparen. Of kies voor een (half)hoogslaper zodat de ruimte onder het bed beter benut kan worden voor bijvoorbeeld een bureau of opbergruimte. Ook een bedbank behoort tot de mogelijkheden wat wellicht uitkomst biedt als optie voor een logé. 

Lees meer...

Assortiment peuterbedden voor meiden

In het assortiment zijn vele uiteenlopende uitvoeringen te vinden voor een peuterbed voor een meisje. We hebben bijvoorbeeld bedden met klapdeurtjes die op slot kunnen tijdens de nacht en bedden met handige ingebouwde laden om spullen efficiënt op te ruimen. Voor een gevoel van geborgenheid kan gekozen worden voor een bed met een frame in de vorm van een huisje. Heb je een dochter die van stoere dingen houdt dan is een bed in de vorm van een racewagen of brandweerwagen wellicht een leuke optie. Maar houdt jouw dochter meer van een romantische stijl dan hebben we ook een bed in de vorm van een prinsessenkoetsje of met een schelp-gevormd hoofdeinde. Wat elk kind waarschijnlijk kan waarderen is de half hoogslaper met een kleine glijbaan. Je ziet, er zijn tal van opties beschikbaar en ook wat betreft kleuren biedt Babypark een uitgebreide keuze zodat het perfect aansluit bij de rest van het interieur.

Peuterbed meisje online bestellen

Online bestellen van een meisjes peuterbed gaat snel en eenvoudig. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde dag en voor bestellingen vanaf 20 euro rekenen we geen verzendkosten. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze megastores. 

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Europe Baby Felix II Peuterbed Mat 70 x 150 cm
    129,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader