20 Resultaten
 • Quick view Coming Kids Peuterbed Flex

  Coming Kids Flex Peuterbed

  Uit voorraad leverbaar

  179,-

  152,15

 • Quick view Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
20 Resultaten

Peuterbedden

Wanneer jouw kindje peuter wordt en de wieg ontgroeid is, dan kun je voor hem of haar een peuterbedje kopen. Bij Babypark hebben we vele soorten peuterbedjes zodat er altijd wel eentje is die prima aansluit bij jouw wensen. Een peuterbed is eigenlijk een miniversie van een gewoon eenpersoonsbed maar dan met verhoogde zijkanten zodat jouw kindje er minder snel uit valt. Door het formaat kan hij/zij er ook makkelijker in en uitstappen dan bij een normaal bed. Een ander voordeel is dat een klein bed met hogere randen (en soms ook deurtjes) meer geborgenheid geeft. Dat is jouw kindje natuurlijk nog gewend van het ledikant waardoor de overstap naar een normaal bed soms wat groot kan zijn. De tijd om over te stappen naar een peuterbed ligt aan jouw eigen kindje. Ledikanten zijn vaak geschikt tot 2,5 jaar maar als jouw kindje er voor die tijd al zelfstandig aan het uit klauwteren is dan zou je eerder over kunnen stappen. Peuterbedden zelf zijn te gebruiken tot een jaar of 7.

Peuterbedje in de vorm van een huis

Bij Babypark hebben we zoals gezegd een ruime keuze aan verschillende peuterbedden. Zo hebben we een peuterbedje in een chique stoffen look dat het in elk interieur goed zal doen. Ook hebben wij een mooi robuust bed met een klassieke look. Het bed beschikt over klapdeurtjes aan de zijkanten zodat jouw kindje er eenvoudig in en uit kan maar tijdens het slapen er niet gauw uit zal vallen. Wij hebben nog veel meer verschillende soorten peuterbedden die het bekijken meer dan waard zijn.

Peuterbed bestellen

Kom onze peuterbedjes bekijken in een van onze 10 megastores. Een team van verkoopspecialisten helpt je graag verder. Je vindt de adresgegeven en openingstijden op onze website. Of bestel eenvoudig online. Alle bestellingen boven de 20 euro worden gratis verzonden en bestel je voor 20:00 dan wordt het ook dezelfde dag verstuurd (mits op voorraad).