Plankje kinderwagen

Een kinderwagen zitplankje is ideaal wanneer je ook met de grote broer of zus op pad bent en die even wil uitrusten van het lopen of wanneer het lopen naar jouw oordeel toch iets te langzaam gaat. Daarnaast is het ook prettig in drukke situaties waarbij je je kind sneller uit het oog kunt verliezen. Door hem of haar op het kinderwagen plankje te plaatsen is hij/zij te allen tijde in het zicht. Handig en veilig bij het oversteken of bezoek aan een markt of andere gelegenheid met veel mensen. Breid jouw kinderwagen ook uit met een praktisch kinderwagen zitplankje. Door onze laagsteprijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Lees meer...

Kinderwagen plankje

Bij Babypark hebben vele verschillende meerijdplankjes beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld een meerijdplankje met zadel (afneembaar) waarop je kind zowel kan staan als zitten. De meeste plankjes en zitjes zijn eenvoudig aan de kinderwagen te bevestigen. Wanneer u vragen hebt over de bevestiging van het plankje voor jouw kinderwagen dan kun je ons ook bellen of vraag een van onze verkoopspecialisten in de megastore voor een demonstratie. 

Kinderwagen zitplankje online bestellen

Kies een kinderwagen plankje dat compatibel is met jouw kinderwagen en bestel voor 23:59 uur zodat we het dezelfde werkdag nog kunnen versturen. Je bent natuurlijk ook welkom in een van onze uitgebreide megastores waar je ons assortiment kunt bekijken en met jouw vragen bij onze verkoopspecialisten terecht kan. Wij hanteren ruime voorraden zodat je vaak dezelfde dag nog het gewenste plankje voor de kinderwagen mee naar huis kunt nemen.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby RIDGE PiggyBack Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt als je hem niet nodig hebt.
  130,-
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Meerijdplankje Zwart

  Met het Cybex Gazelle S Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Gazelle S kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.

  109,95

  79,96

 • Quick view

  Thule Meerijdplankje

  Met het Thule Meerijdplankje neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Thule Spring of Shine kinderwagen en je bent klaar voor de wandeling.

  119,95

  107,96

 • Quick view

  Joolz Aer Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Aer Meerijdplankje Zwart neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Aer buggy en je bent klaar voor de wandeling.
  114,95
 • Quick view

  Kidsriver Universeel Meerijdplankje

  Met dit Kidsriver Universeel Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.
  79,-
 • Quick view

  Kidsriver Universeel Meerijdplankje Met Zitting

  Met dit Kidsriver Universeel Meerijdplankje Met Zitting neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.
  109,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo+ Meerijdplankje

  De Babyzen Yoyo+ Meerijdplankje is ideaal voor kleine kinderen die willen wandelen. Zo kunnen ze afwisselen tussen wandelen en even meerijden. Wordt geleverd inclusief zadel.

  120,-

  107,10

 • Quick view

  ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje

  Met dit ABC Design Kiddie Ride On Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je maakt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de kinderwagen of buggy en je kunt gaan wandelen.

  69,90

  59,-

 • Quick view

  Bugaboo Comfort Meerijdplankje

  Met dit Bugaboo Comfort Meerijdplankje neem je makkelijk 2 kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast aan het onderstel van de Bugaboo kinderwagen en je kunt gaan wandelen.
  119,95
 • Quick view

  Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op alle kinderwagens. Het meerijdplankje is geschikt van 2 tot 5 jaar en belastbaar tot maximaal 20 kg.
  186,95
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  101,96

 • Quick view

  Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black is eenvoudig te monteren achter elke kinderwagen. Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die nog niet ver kunnen lopen. Een onmisbare uitbreiding bij de kinderwagen.
  117,95
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje

  Met het Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Stokke® Xplory® V6 kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.

  95,-

  94,99

 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  109,95

 • Quick view

  Bébécar Meerijdplankje Plus

  Het Bébécar Meerijdplankje Plus kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens of buggy's. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden tot 25kg.

  189,95

  169,-

 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green

  Het EVE Kids Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  129,95
 • Quick view

  Jippie's Pick-Up Meerijdplankje

  Het Jippie's Pick-Up meerijdplankje bevestig je met één druk op de knop aan de kinderwagen. Het meerijdplankje is uitgerust met een ergonomisch gevormde zitting, 3 zwenkwielen en voldoet aan alle veiligheidsnormen.
  99,95
 • Quick view

  UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje

  Met het UPPAbaby Piggyback Meerijdplankje kan ook je oudere kindje profiteren van het comfort van de UPPAbaby kinderwagen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen en kan worden ingeklapt.
  139,-
 • Quick view

  Easywalker Easyboard Meerijdplankje

  Met het Easywalker Easyboard Meerijdplankje kan je kindje op een handige manier met de Easywalker buggy XS of kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  84,99
 • Quick view

  Joolz Meerijdplankje Zwart

  Met het Joolz Meerijdplankje neem je eenvoudig twee kinderen mee als je erop uitgaat. Je klikt het meerijdplankje vast op het onderstel van de Joolz Day en Geo kinderwagen en je bent klaar voor de wandeling.
  89,95
 • Quick view

  Cybex Meerijdplankje Zwart

  Met het Cybex Meerijdplankje Zwart kan je kindje op een handige manier met de Cybex Priam kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.

  109,95

  99,95

21 Resultaten
Trustpilot