Polyether babymatras

Voor een voordelig babymatras van hoogwaardig polyether kun je prima slagen in de webshop van Babypark. Bij Babypark verkopen wij enkel A-merken zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Je bent ook verzekerd van de laagsteprijsgarantie. Zo betaal je nooit teveel voor een topmerk baby matras van polyether zoals die van Coming Kids, Basicline of Life Time.

Lees meer...

Assortiment babymatrassen van polyether

Polyether is een materiaal dat al langere tijd gebruikt wordt voor matrassen. Het materiaal kan duurzaam worden gebruikt waardoor het jarenlang goede ondersteuning biedt tijdens de slaap. Zo hebben we van Life Time een matras dat samengesteld is uit een kern van 5-zones polyetherschuim. Dit zorgt voor een goede lichaamsondersteuning over het hele matras. Om het matras zit een anti-allergene hoes dat behandeld is zodat het geen bacteriën, geuren, meeldauw of stofmijt bevat.  Bekijk ons hele assortiment om ook het aanbod van de andere merken te bekijken en kies het model en formaat dat het beste bij jouw wensen past.

Bestellen babymatras polyether

Heb je een polyether babymatras gevonden dat voldoet aan jouw wensen. Dan bestel je het eenvoudig en snel via onze webshop. Wordt de bestelling voor 20:00 uur geplaatst, dan verzenden we het nog dezelfde dag. Is de bestelwaarde gelijk aan of hoger dan 20 euro dan verzenden we gratis. De babymatrassen van polyether, alsmede de rest van ons assortiment, is ook te bezichtigen in een van onze 10 megastores. Daar staat een team van verkoopspecialisten klaar om jou van de nodige adviezen te voorzien. De adresgegevens vind je op de website.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 60 x 120 cm

  Het Puck Moonlight Matras 60 x 120 cm is een polyether matras en is geschikt voor een ledikantje met een standaard afmeting van 60 x 120 cm. Het matras is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.

  39,-

  34,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 70 x 140 cm

  Het Puck Moonlight Matras 70 x 140 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor een 70 x 140 ledikant. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 10 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!
  43,99
 • Quick view

  Matras Lars Wieg

  Het Matras voor de Lars Wieg is onmisbaar wanneer je je kindje wilt laten slapen in de stijlvolle Lars Wieg. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is bovendien comfortabel voor je kindje.

  38,49

  34,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm

  Het Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor de meeste wiegjes. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 7 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  32,99

  29,99

 • Quick view

  Aerosleep Matras Essential Pack 70 x 140 cm

  Met het Aerosleep Essential Pack 70 x 140 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Essential Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

  179,95

  143,96

 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 60 x 120 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 60 x 120 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  125,-
 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  98,99

  89,99

 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  69,-
 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 140 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 70 x 140 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  135,-
 • Quick view

  Shnuggle Air Matras Kinderbedje

  De Shnuggle Air Matras Kinderbedje is een kwalitiatief en ademend matras wat in het kinderbedje van Shnuggle Air kan. Gemaakt van kwalitatief materiaal en het tijk is wasbaar in de wasmachine.
  69,-
 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 60 x 120 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 60 x 120 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  87,99

  79,99

 • Quick view

  Happy Baby Tencel Wiegmatras 40 x 80 cm

  Op het Happy Baby Tencel Wiegmatras 40 x 80 cm zal je kindje heerlijk slapen. Het matras is gemaakt van hoogwaardig materiaal en behoud zijn veerkracht. Ook is het matras anti allergisch en anti huisstofmijt
  46,50
 • Quick view

  Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Essential Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

  139,95

  111,96

13 Resultaten
Black Friday
Trustpilot