16 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Poppenjurkje Blossom Pink

  Met de Sebra Poppenjurkje Blossom Pink kan je kindje eindeloos met haar pop spelen. Het stijlvolle jurkje is voorzien van een prachtige print en voelt heerlijk zacht aan. Geschikt voor in de wasmachine.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop William

  De Sebra Knuffelpop William is een schattige knuffel die zacht aanvoelt. De gehaakte pop is gemakkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop Anna

  De Sebra Knuffelpop Anna is een schattige knuffel die zacht aanvoelt. De gehaakte pop is gemakkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Sebra Houten Poppenfamilie

  De Sebra Houten Poppenfamilie kan gebruikt worden in het schattige poppenhuis van Sebra. Het beschikt over verschillende items waarmee je kindje zichzelf urenlang kan vermaken. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Badkamer

  De Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Badkamer kan gebruikt worden in het schattige poppenhuis van Sebra. Het beschikt over verschillende items waarmee de badkamer stijlvol ingericht kan worden door je kindje.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Slaapkamer

  De Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Slaapkamer kan gebruikt worden in het schattige poppenhuis van Sebra. Het beschikt over verschillende items waarmee de slaapkamer stijlvol ingericht kan worden door je kindje.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Keuken

  De Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Keuken kan gebruikt worden in het schattige poppenhuis van Sebra. Het beschikt over verschillende items waarmee de keuken stijlvol ingericht kan worden door je kindje.
  30,-
 • Quick view

  Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Woonkamer

  De Sebra Poppenhuis Uitbreidingsset Woonkamer kan gebruikt worden in het schattige poppenhuis van Sebra. Het beschikt over verschillende items waarmee de woonkamer stijlvol ingericht kan worden door je kindje.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Poppenhuis

  In het stijlvolle Sebra Poppenhuis is genoeg ruimte voor de hele poppenfamilie van je kindje. Dit sfeervolle poppenhuis heeft 3 verdiepingen en is uit te breiden met de los verkrijgbare uitbreidingssets.
  190,-
 • Quick view

  Sebra Houten Poppenwagen

  De Sebra Houten Poppenwagen is erg leuk voor kleine poppenmoeders. De wagen is gemaakt van hout en de rubberen wielen zorgen ervoor dat het rijden makkelijk gaat. Ook leuk om te geven als kraamcadeau.
  159,-
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop Hanna

  De Sebra Knuffelpop Hanna is een schattige knuffel die zacht aanvoelt. De gehaakte pop is gemakkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  59,-
 • Quick view

  Sebra Poppenbedje Matras

  Het comfortabele Sebra Poppenbedje Matras is geschikt voor in een poppenbed. Je kindje kan vanaf nu haar poppen heerlijk laten slapen. Verder is het zachte matrasje gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met schuim.
  10,-
 • Quick view

  Sebra Poppenjurkje Cotton Candy Pink

  Met de Sebra Poppenjurkje Cotton Candy Pink kan je kindje eindeloos met haar pop spelen. Het stijlvolle jurkje is voorzien van een prachtige print en voelt heerlijk zacht aan. Geschikt voor in de wasmachine.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Poppenjurkje Golden Yellow

  Met de Sebra Poppenjurkje Golden Yellow kan je kindje eindeloos met haar pop spelen. Het stijlvolle jurkje is voorzien van een prachtige print en voelt heerlijk zacht aan. Geschikt voor in de wasmachine.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Poppenwiegje Sunset Pink

  Het stijlvolle Sebra Poppenwiegje Sunset Pink is een leuke accessoire wanneer je kindje veel met poppen speelt. Het wiegje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk mee te nemen door de hengels.
  62,-
 • Quick view

  Sebra Poppenbedje

  Dit prachtige Sebra Poppenbedje is tijdloos, klassiek en staat geweldig in elk interieur. Perfect voor je kindje om helemaal in stijl met zijn of haar poppen te spelen. Exclusief matras en dekbedje.
  141,95
16 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot