Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Poppenkleding

Hoeveel de wereld ook verandert, de pop blijft een bijzonder populair stuk speelgoed voor je kindje. Bij Babypark hebben we niet alleen poppen maar ook artikelen voor de pop zoals poppenbedjes, poppenwiegjes en poppenkleertjes. Dat maakt het spelen met poppen nog een stuk leuker. Doordat we bij Babypark enkel werken met A-merken is de kwaliteit van de artikelen altijd van hoog niveau. Daarnaast hanteren we een laagsteprijsgarantie voor ons totale assortiment. Zo weet je dus zeker dat je bij Babypark de beste kwaliteit voor de laagste prijs in huis haalt.

Lees meer...

Assortiment poppenkleren

Van het merk Cam Cam hebben we verschillende leuke poppenartikelen waaronder ook poppenkleertjes. Het setje bestaat uit een jurkje, broekje en muts. Het heeft een leuke flora-print en door de handige sluitingen is het voor je kindje ook eenvoudig om de kleertjes aan en uit te trekken bij de pop. Het is geschikt voor de meeste standaard poppen. Je kunt uiteraard altijd even met de pop langs komen in een van onze megastores om met eigen ogen te zien of het zou passen. De kleertjes zijn geschikt voor de wasmachine (maar niet voor de droger). We hebben verschillende variaties, bekijk welke poppenkleding het meest bij jouw kindje in de smaak zal vallen. Beste vandaag nog of kom langs.

Poppenkleding bestellen

Bestellen van de poppenkleertjes gaat eenvoudig via de webshop van Babypark. Mits op voorraad en voor 23:59uur besteld, kunnen we de poppenkleren nog dezelfde werkdag verzenden. Voor alle bestellingen van 20 euro en hoger geldt dat we geen verzendkosten rekenen. Wil je graag eens langs komen in een van onze megastores dan vind je op onze website de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Filteren

2 producten

Oval loader