Rugdragers


 

Een rugdrager is ideaal als je vaak op pad gaat met je kind. Je hebt je kind lekker dicht bij je, en tegelijkertijd heb je je handen vrij om andere dingen te doen. Daarnaast vinden baby's het vaak heerlijk om in een rugdrager te zitten. Jouw lichaamswarmte geeft ze een gevoel van veiligheid. De rugdrager kun je op meerdere manieren dragen. Zo kun je ervoor kiezen om de drager op je rug te laten hangen of op je buik.

Het voordeel van een rugdrager is dat je veel bewegingsvrijheid hebt. Terwijl je kindje op je rug hangt, kun je je aan je taken kwijten. De meeste rugdragers kun je aanpassen aan je eigen lichaamslengte.

Keus uit meerdere merken
Babypark heeft meerdere merken draagzakken in haar assortiment die je kindje stevigheid en comfort bieden. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je kind zich in de draagzak prettig voelt.
Wij leveren onder meer draagzakken van Baby Björn, Lodger en Phil & Teds. Stuk voor stuk zijn dit draagzakken van een goede kwaliteit.

Bezoek een van onze megastores of shop online!
Bij Babypark slaag je altijd. Europa's grootste en goedkoopste babywinkel verkoopt een ruim assortiment aan buggy's, kinderwagens, kinderstoelen, babyfoons, speelgoed, verzorgingsartikelen, beddegoed en babykamers. In onze grote megastores verkopen wij werkelijk alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter. Kijk gerust eens rond op onze webshop en kies de babyuitzet van jouw wensen. Of bezoek een van onze vestigingen. Onze verkoopsters zijn je graag van dienst!

Wil je direct alle rugdragers online bekijken? Klik hier om alle rugdragers online te bekijken.