Safety kit baby

Volgens een onderzoek aan de Yale universiteit in 2011 meldde 51% van de ouders dat hun kind zichzelf wel eens los had weten te maken in het autostoeltje. Kinderen kunnen zich soms uit het bovendeel losmaken. Hoewel het kindje dan niet compleet los in het zitje zit, vormt het wel een gevaarlijke situatie wanneer de schouderbanden niet gebruikt worden. Cybex heeft daarvoor een oplossing gecreëerd in de vorm van een safety kit voor baby of peuter. Dit multifunctionele systeem stuurt een alert naar de smartphone van de ouder wanneer het kindje niet meer veilig in het zitje zit. Uiteraard kun je de safety kit voor de baby ook kopen bij Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je daar altijd de laagste prijs voor.

Lees meer...

Baby safety kit zendt verschillende alerts

De safety kit voor de baby van Cybex monteer je eenvoudig op verschillende modellen Cybex autostoeltjes. Sommige stoeltjes zijn standaard al voorzien van de kit. Je monteert het op de schoudergordels. Wanneer die te ver van elkaar raken, ontvang je daarvan een alert op je mobiel. Daarnaast kan het je ook waarschuwen wanneer de temperatuur te hoog of te laag is. Daarnaast houdt het in de gaten hoe lang je al aan één stuk rijdt, Het geeft dan aan dat het tijd is voor een pauze waarbij je kind even het stoeltje uit kan. Je kindje vergeten uit de auto te halen wanneer je uitstap op de plaats van bestemming resulteert ook in een alert. Wanneer je kindje dan toch nog niet uit de auto wordt gehaald dan kan het, indien gewenst, zelfs je noodcontacten een berichtje sturen met de locatie van de auto. De kit van Cybex is geschikt voor peuters van 9-18 kg.

Bestellen baby safety kit

Je kunt de safety kit voor je baby kopen via de webshop van Babypark. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag. We rekenen geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 20 euro. Of kom naar een van onze vele megastores in Nederland waar onze verkoopspecialisten je een demonstratie kunnen geven.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cybex SensorSafe Safety Kit Baby

    De Cybex SensorSafe Safety Kit Baby stuurt meldingen naar jouw smartphone in situaties die voor gevaar kunnen zorgen. Hiermee zorg je dat je kindje optimaal kan genieten van een veilige autorit in de autostoel.

    59,95

    54,90

1 Resultaten