schommelstoel, schommelstoel babykamer

5 Resultaten
 • Quick view Schommelstoel Split

  Schommelstoel Split

  Uit voorraad leverbaar
  179,99
 • Quick view Schommelstoel Hoog Grey

  Schommelstoel Hoog Grey

  Uit voorraad leverbaar

  199,-

  179,99

5 Resultaten

Babypark schommelstoel

 

Kan je kindje niet slapen? Dan is het fijn om hem even in je armen te nemen en te gaan zitten in een Babypark schommelstoel. Dankzij de voorzichtige schommelingen komt je kindje tot rust en valt hij snel weer in slaap. Ook voor (nacht)voedingen is een schommelstoel een fijne en geborgen zitplaats.

 

Aanwinst voor de babykamer

Een Babypark schommelstoel is zowel een stijlvol als een praktisch item voor je babykamer. Hoewel je misschien hoopt van niet, gaan er waarschijnlijk toch nachten komen dat je kindje de slaap niet kan vatten en huilend in zijn bedje ligt. Een stoel op de babykamer is dan een uitkomst zodat je dicht bij je kindje kunt zijn zonder dat je op de grond hoeft te zitten.

 

Verschillende designs

Bij Babypark kun je terecht voor schommelstoelen in allerlei soorten, kleuren en uitvoeringen. In veel gevallen is gekozen voor een neutrale kleur die je gemakkelijk kunt combineren met het interieur van de babykamer. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Babypark schommelstoelen. Alle schommelstoelen zijn eenvoudig online te bestellen.