schommelstoel, schommelstoel babykamer

Babypark schommelstoel

Kan je kindje niet slapen? Dan is het fijn om hem even in je armen te nemen en te gaan zitten in een Babypark schommelstoel. Dankzij de voorzichtige schommelingen komt je kindje tot rust en valt hij snel weer in slaap. Ook voor (nacht)voedingen is een schommelstoel een fijne en geborgen zitplaats.

Lees meer...

Aanwinst voor de babykamer

Een Babypark schommelstoel is zowel een stijlvol als een praktisch item voor je babykamer. Hoewel je misschien hoopt van niet, gaan er waarschijnlijk toch nachten komen dat je kindje de slaap niet kan vatten en huilend in zijn bedje ligt. Een stoel op de babykamer is dan een uitkomst zodat je dicht bij je kindje kunt zijn zonder dat je op de grond hoeft te zitten.

Verschillende designs

Bij Babypark kun je terecht voor schommelstoelen in allerlei soorten, kleuren en uitvoeringen. In veel gevallen is gekozen voor een neutrale kleur die je gemakkelijk kunt combineren met het interieur van de babykamer. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Babypark schommelstoelen. Alle schommelstoelen zijn eenvoudig online te bestellen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Schommelstoel Split

  De Schommelstoel Split heeft een gebogen onderstel en kan daardoor soepel schommelen. Dat is heerlijk rustgevend! De schommelstoel is geschikt voor binnenshuis, ideaal voor in de babykamer.
  309,99
 • Quick view

  Schommelstoel Hoog Grey

  Het schommelen in de Schommelstoel Hoog Grey is heerlijk rustgevend. De schommelstoel is ideaal voor in de babykamer om te gebruiken als je je kindje wil voeden of troosten.

  240,99

  219,-

 • Quick view

  Schommelstoel Batavia Incl. Kussen

  Met deze Schommelstoel Batavia kan je op een ontspannen en comfortabele manier je kindje voeden. De schommelstoel is gemaakt van stevig materiaal en goedgekeurd volgens de Europese Veiligheidsnorm.
  388,-
 • Quick view

  Kussen Schommelstoel Split Ecru

  Het Kussen Schommelstoel Split Ecru is speciaal voor de Split Schommelstoel ontworpen en past precies. Het kussen zit heerlijk zacht en comfortabel zodat er urenlang op de stoel geschommeld kan worden.

  54,99

  49,99

4 Resultaten
Trustpilot