schommelstoel, schommelstoel babykamer

Childhome schommelstoel

De leukste Childhome schommelstoelen vind je op deze pagina. Kies de schommelstoel van jouw wensen uit en bestel deze online via onze webshop. Binnen enkele muisklikken is de schommelstoel besteld en betaald. De schommelstoel van jouw keuze wordt dan zo snel mogelijk gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees meer...

Comfortabel zitten

Childhome maakt kwaliteitsproducten. De Childhome schommelstoelen zijn dan ook heel comfortabel. In zo’n stoel kom je pas echt tot rust, zeker ook als bij de stoel een voetenbankje hoort dat mee schommelt. Ook een verstelbare rugleuning biedt je extra comfort.

Ontspannen

Een Childhome schommelstoel bezorgt je heerlijke, ontspannen momenten met je kindje. Een schommelstoel is bijvoorbeeld ideaal voor het voeden van je kindje. Het schommelen kan ook een rustgevende werking hebben wanneer je kindje maar niet in slaap kan vallen. Ervaar het zelf!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Childhome Lounge Rocking Schommelstoel

    De Childhome Lounge Schommelstoel verdient een ereplaats. Deze stijlvolle schommelstoel heeft een stalen frame en zachte, grijze kussens voor optimaal comfort. De ideale plaats om je kindje te voeden!

    435,-

    389,-

1 Resultaten
Trustpilot