schommelstoel, schommelstoel babykamer

Vipack schommelstoel

Vipack heeft de ideale schommelstoelen voor in de babykamer van jouw kindje of woonkamer. Een mooi vintage design en gemakkelijk te combineren met het interieur door de lichte kleuren die gebruikt worden voor de Vipack schommelstoel. Je kunt de Vipack schommelstoel leuk decoreren door er een kleedje of kussen in te leggen. Zo geef je je eigen draai aan de Vipack schommelstoel.

Lees meer...

Ontpanning van de Vipack schommelstoel

Een Vipack schommelstoel biedt ontspanning en een kalmerend gevoel voor jouw kindje. Je kunt de Vipack schommelstoel overal neerzetten en staat ook nog eens stijlvol bij het andere interieur in huis. Een schommelstoel is ideaal bijvoorbeeld als je kindje niet in slaap kan komen. Dan kun je gemakkelijk de schommelstoel als hulpmiddel gebruiken, om je kindje weer helemaal tot rust te laten komen. De Vipack schommelstoel biedt veel voordelen en is daarom een echte aanrader. Er zijn verschillende kleuren van de Vipack stoel. Zo is er altijd wel altijd wel een kleurtje dat bij jouw interieur past.

Kwaliteit van de Vipack schommelstoel

De Vipack schommelstoel is gemaakt van massief hout en heeft een zeer goede kwaliteit. De stijl van de schommelstoel is vintage en heeft een strakke uitstraling. Door de goede kwaliteit gaat de Vipak schommelstoel dan ook jaren mee en heeft je kindje hier extra lang plezier van. Je kunt de Vipack schommelstoel gemakkelijk reinigen met een vochtige doek. Zo is de Vipack schommelstoel extra snel schoon en weer klaar voor gebruik. Gebruik overigens geen schoonmaakmiddel tenzij het een zeer mild product is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Vipack Rocky Schommelstoel

    De Vipack Rocky Schommelstoel is een kwalitatieve stoel in een vintage design en gemaakt van massief hout. Het kan neergezet worden in de babykamer, woonkamer maar ook onder de veranda kan het leuk staan.

    Normale prijs: 251,-

    Special Price 179,-

1 Resultaten
Trustpilot