Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slab met mouwen

Kinderen kunnen tijdens het eten een enorme puinhoop maken en dan is het prettig wanneer een slab de kleertjes beschermt. Een standaard slab zal niet altijd alle vlekken kunnen voorkomen maar met een slab met mouwen zorg je ervoor dat de kleertjes ongeschonden de eetsessie overleven. Je neemt de slab af met een doek en sommige slabbetjes zijn zelfs wasbaar in de wasmachine. Na het eten trek je de mouwslab weer uit en komen de kleertjes er weer schoon en droog onder vandaan. Bescherm de kleertjes van jouw kindje ook tegen etensvlekken en bestel jouw slabber met mouwen via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment slabbetjes met mouwen

De slabbetjes in het assortiment zijn niet alleen bijzonder praktisch en comfortabel maar zien er ook nog eens bijzonder leuk uit. Bij Babypark heb je de keuze uit verschillende merken met schitterende prints. Uiteraard is het ook mogelijk om een mouwslab te kiezen die in een egale kleur is uitgevoerd. Zoek je naar een specifieke kleur dan kun je daarvoor de zoekfilter voor kleur gebruiken in onze webshop. Sommige merken hebben een eigen lijn waardoor de slabbetjes ook perfect matchen met de ander artikelen uit deze lijn.

Bestellen slabber met mouwen

Bescherm ook de kleding van jouw kindje door een slab met mouwen te bestellen. Doe je dit voor 20:00 uur en is de slab op voorraad, dan versturen we het nog dezelfde dag. Wanneer je er voor zorgt dat de bestelwaarde in totaal 20 euro of meer is dan is de verzending gratis. Je kunt de collectie slabbetjes met mouwen en al onze andere artikelen ook eens komen bekijken in de showroom van een van onze megastores. Je vindt er 10 verspreid over Nederland. Op de website vind je de adresgegevens van een megastore bij jou in de regio.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

34 producten

Populariteit
  • Done By Deer Happy Dots Slab Met Mouwen
    21,95 Adviesprijs 0,-
  • Laessig Little Forest Longsleeve Slabbetje 2 Stuks
    18,90 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Jollein Animals Slab - Met Mouwen
    14,99 Adviesprijs 0,-
  • Silly Billyz Towel Slab Met Mouwen
    9,90 Adviesprijs 0,-
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Done By Deer Stripes Slab - Met Mouwen
    17,56 Adviesprijs 0,-
  • Laessig Garden Explorer Longsleeve Slabbetje
    21,95 Adviesprijs 0,-
  • Supersnelle levering
Filteren

34 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader