BabyBjorn slabbetjes en spuugdoekjes

Dankzij BabyBjorn slabbetjes blijven de kleren van je kindje tijdens de maaltijd zoveel mogelijk schoon, ook als je kindje heel veel met eten knoeit. Babybjorn slabbetjes zijn vaak van plastic. Hierdoor kan er geen eten door de slab heendringen. Je weet dan zeker dat de kleding onder de slab schoon blijft.

Lees meer...

Diepe knoeizak

De plastic BabyBjorn slabbetjes hebben een knoeizak. Dat is een soort opvangbakje voor gemorst eten. Mocht je kindje heel veel eten knoeien, dan voorkomt dit bakje dat het eten naar beneden rolt, op de kleren van je kindje en/of op de grond. De plastic slab is vrij van giftige stoffen als BPA.

Slab en schort in één

BabyBjorn ontwierp ook een eet- en speelschortje voor kinderen tot drie jaar. Dit schortje kan je kindje dragen tijdens het eten maar bijvoorbeeld ook als het gaat kleien of schilderen. Het schortje bedekt de bovenkleding van je kindje bijna volledig.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  BabyBjörn Zachte Slab

  De BabyBjörn Zachte Slab is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken, zo blijft je kindje altijd schoon en droog. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 13,-

  Special Price 12,90

 • Quick view

  BabyBjörn Zachte Slab 2 Stuks

  De BabyBjörn Zachte Slab 2 Stuks is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken, zo blijft je kindje altijd schoon en droog. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 20,-

  Special Price 19,90

 • Quick view

  BabyBjörn Duo Slabbetje

  Het BabyBjörn Duo Slabbetje is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken, zo blijft je kindje altijd schoon en droog. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 20,-

  Special Price 19,90

 • Quick view

  BabyBjörn Duo Slab

  De BabyBjörn Duo Slab is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken, zo blijft je kindje altijd schoon en droog. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,90
4 Resultaten
Trustpilot