Bamboom Slabbetjes en Spuugdoekjes

Op deze pagina vind je onze complete collectie Bamboom slabbetjes en spuugdoekjes. Bamboom maakt haar producten van biologische materialen, zoals bamboe. De slabbetjes hebben een zachte laag en voelen heel fijn aan voor de gevoelige babyhuid. Lees hieronder meer over de gunstige eigenschappen van bamboe.

Lees meer...

Tegen allergische reacties

Baby’s die gevoelig zijn voor huidproblemen hebben vaak geen last van biologisch bamboe, omdat het een volledig natuurlijk product is. Bamboe trekt ook weinig bacteriën aan waar je kindje allergisch voor zou kunnen zijn. Bamboe heeft zelfs antibacteriële eigenschappen. Dit betekent dat het materiaal zelfs bacteriën tegengaat.

Ademend en absorberend

Bamboe neemt heel goed vocht op. Volgens Bamboom absorbeert bamboe zelfs drie tot vier keer meer vocht dan katoen. Verder laat bamboe ook heel goed lucht door. Dit komt door de open celstructuur van de bamboevezels.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Slabber

  De stijlvolle Bamboom Slabber is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een drukknoopje.
  12,95
 • Quick view

  Bamboom Slab XL

  De stijlvolle Bamboom Slab XL is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een elastische neksluiting.
  12,95
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Slab

  De Bamboom Butterfly Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De stijlvolle slab kun je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Voorzien van een stijlvolle print!

  12,95

  12,50

 • Quick view

  Bamboom Happy Triangle Slab

  De stijlvolle Bamboom Happy Triangle Slab is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een elastische drukknoopsluiting.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,50

 • Quick view

  Bamboom Salice Slab

  De Bamboom Salice Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De stijlvolle slab kun je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Voorzien van een stijlvolle print!
  10,95
 • Quick view

  Bamboom Papavero Slab

  De Bamboom Papavero Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De stijlvolle slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Voorzien van een stijlvolle print!
  12,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Slab

  De stijlvolle Bamboom Bears Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Vorzien van een stijlvolle print!

  12,95

  12,50

7 Resultaten
Trustpilot