Bebe-Jou slabbetjes en spuugdoekjes

De Bebe-Jou slabbetjes en spuugdoekjes zijn praktisch, comfortabel en mooi. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Bebe-Jou is een echt kwaliteitsmerk. De slabbetjes en spuugdoekjes zijn van goede materialen gemaakt en blijven lang mooi.

Lees meer...

Slab met opvangbakje

Je kindje leert stap voor stap zelfstandig eten en zal aan het begin nog heel veel knoeien. Gelukkig is hier een oplossing voor: de plastic slab met opvangbakje van Bebe-Jou. Met deze slab voorkom je dat gemorst eten naar beneden rolt, op de kleding van je kindje. De slab is ook heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

Complete collecties

Bebe-Jou komt vaak met complete collecties verzorgingsproducten. Als je alle producten van deze lijn koopt, heb je alles in dezelfde stijl: een badje, een luieremmer, een waskussen, een manicureset en noem maar op. Wil je naast Bebe-Jou slabbetjes en spuugdoekjes nog meer producten uit dezelfde lijn kopen? Bekijk dan ons complete assortiment Bebe-Jou producten.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Pink 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Pink 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Rainbow Sky Slab Lange Mouwen blijven de kleren van je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van waterafstotend materiaal. De slab is met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  11,99

  8,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Ollie Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.

  10,99

  8,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Slab 2 Stuks Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Slab Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  11,99

  8,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  Normale prijs: 12,99

  Special Price 12,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Pink

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.

  12,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Monddoek 3 Stuks

  Het Bebe-Jou Ollie Monddoek 3 Stuks is gemaakt van hydrofiel katoen en neemt makkelijk vocht op. Zo heeft je kindje geen vieze mond en handjes meer. De doekjes worden geleverd per 3 stuks.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Hero Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Zebra Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Zebra Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Hearts 2 Stuks

  Dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Hearts 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Zebra Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Zebra Slab Lange Mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Hearts

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Hearts blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Rainbow Sky Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Hero Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Grey

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Grey blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Bandana Slab 2 Stuks Pink

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Leopard Bandana Slab 2 Stuks Pink. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.

  12,99

  8,79

30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot