Bebe-Jou slabbetjes en spuugdoekjes

De Bebe-Jou slabbetjes en spuugdoekjes zijn praktisch, comfortabel en mooi. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Bebe-Jou is een echt kwaliteitsmerk. De slabbetjes en spuugdoekjes zijn van goede materialen gemaakt en blijven lang mooi.

Lees meer...

Slab met opvangbakje

Je kindje leert stap voor stap zelfstandig eten en zal aan het begin nog heel veel knoeien. Gelukkig is hier een oplossing voor: de plastic slab met opvangbakje van Bebe-Jou. Met deze slab voorkom je dat gemorst eten naar beneden rolt, op de kleding van je kindje. De slab is ook heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

Complete collecties

Bebe-Jou komt vaak met complete collecties verzorgingsproducten. Als je alle producten van deze lijn koopt, heb je alles in dezelfde stijl: een badje, een luieremmer, een waskussen, een manicureset en noem maar op. Wil je naast Bebe-Jou slabbetjes en spuugdoekjes nog meer producten uit dezelfde lijn kopen? Bekijk dan ons complete assortiment Bebe-Jou producten.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Bandana Slab 2 Stuks Pink

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Leopard Bandana Slab 2 Stuks Pink. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Slab Lange Mouwen Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Slab Lange Mouwen Pink blijven de kleren van jouw en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Pink

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Slab 2 Stuks Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Slab Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Slab 2 Stuks

  Met de Bebe-Jou Pure Cotton Slab 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Pink 2 Stuks

  Dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Pink 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Pink 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Pink 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Grey 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Grey 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Grey 2 Stuks

  Dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Grey 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Riverside Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Riverside Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Grey

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Grey blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Riverside Slab Lange Mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
19 Resultaten
Trustpilot