Bibetta Spuugdoekjes en Slabbetjes

Dankzij een slab van Bibetta blijven de kleertjes van je kindje tijdens het eten schoon. Enkele slabbetjes zijn gemaakt van neopreen. Dit materiaal is waterbestendig. Verder zit onderaan het Bibetta slabbetje een opvangbakje wat ervoor zorgt dat de kleding van je kindje schoon blijft.

Lees meer...

Slab met opvangbakje

Een slabbetje met opvangbakje is ideaal. Bij een normale slab kan het eten naar beneden glijden, op de kleertjes van je kindje. Een slab met opvangbakje voorkomt dit.

Het schoonmaken van de slab

Bibetta slabbetjes zijn vaak uitwasbaar in de wasmachine. Toch is dit niet altijd nodig. Vaak kun je de slab ook eenvoudig uitspoelen met water. Daarna kun deze weer gebruiken. Al met al zijn Bibetta slabbetjes dus zeer praktisch.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Bibetta Slab Flamingo Turquoise

  De Bibetta Slab Flamingo Turquoise houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Slab Olifant Grijs

  De Bibetta Slab Olifant Grijs houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Olifant Mouwslab Grijs

  De Bibetta Olifant Mouwslab Grijs is een ideale slab als je kindje leert eten en drinken. De slab beschermd de kleertjes tegen vuil en vocht. De slab is voorzien van handig opvanggootje en klittenbandsluiting.
  17,99
 • Quick view

  Bibetta Slab Tropische Vis Blauw

  De Bibetta Slab Tropische Vis Blauw houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Mouwslab Nijlpaard Roze

  De Bibetta Mouwslab Nijlpaard Roze is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken. De mouwslab is eenvoudig aan te doen door de klittenbandsluiting. Ook is de slab uitgerust met een opvanggootje.

  17,99

  16,95

 • Quick view

  Bibetta Slab Cars Denim Blauw

  De Bibetta Slab Cars Denim Blauw houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Slab Vos Staal Blauw

  De Bibetta Slab Vos Staal Blauw houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Dinosaurus Slab Antraciet

  Een fijne Bibetta slab kan je kindje de hele dag door dragen. Het houdt de kleertjes schoon en droog en is eenvoudig om te doen met klittenband.
  9,95
 • Quick view

  Bibetta Safari Mouwslab Rood

  Ideale slab voor de kleine als het eten en drinken leert, zodat het niet op de kleding knoeit. Met handig opvanggootje en klittenbandsluiting.

  17,99

  17,45

 • Quick view

  Bibetta Mouwslab Vos Staal Blauw

  De Bibetta Mouwslab Vos Staal Blauw is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken. De mouwslab is eenvoudig aan te doen door de klittenbandsluiting. Ook is de slab uitgerust met een opvanggootje.

  17,99

  17,95

 • Quick view

  Bibetta Dinosaurus Mouwslab Antraciet

  Ideale slab voor de kleine als het eten en drinken leert, zodat het niet op de kleding knoeit. Met handig opvanggootje en klittenbandsluiting.
  17,99
 • Quick view

  Bibetta Mouwslab Flamingo Turqoise

  De Bibetta Mouwslab Flamingo Turqoise is ideaal voor als de kleine leert eten en drinken. De mouwslab is eenvoudig aan te doen door de klittenbandsluiting. Ook is de slab uitgerust met een opvanggootje.
  17,99
 • Quick view

  Bibetta Slab Nijlpaard Roze

  De Bibetta Slab Nijlpaard Roze houdt de kleertjes van je kindje schoon en droog. Dankzij de veilige klittenbandsluiting is de slab makkelijk om te doen. Verder is de slab eenvoudig te reinigen met water.
  9,95
13 Resultaten
Trustpilot